Ενδειξη για μεγάλα πράγματα από τον φετινό Ποσειδώνα: Νίκησε μέσα στην Ευκαρπία τον Μακεδονικό (2-3)

Ενδειξη για μεγάλα πράγματα από τον φετινό Ποσειδώνα: Νίκησε μέσα στην Ευκαρπία τον Μακεδονικό (2-3)

Δείγμα δυνατοτήτων που ξεπερνούν τα στενά όρια της Γ΄ Εθνικής σήμερα από τον Ποσειδώνα!

Η ομάδα της Μηχανιώνας νίκησε σε φιλική αναμέτρηση, μέσα στο γήπεδο της Ν. Ευκαρπίας, τον Μακεδονικό της Superleague 2!

Κι όλα αυτά, παρά το ότι μόλις στο 1’ με γκολ του Θωμάι οι “ψαράδες” βρέθηκαν πίσω στο σκορ (1-0).

Ομως, στο 12’ ο Μπαγιόπουλος με πλασέ το έγραψε το 1-1, με εύστοχο πέναλτι του Κυριακίδη, στο 33’, έγινε το 1-2 για τον Ποσειδώνα, ενώ στο 48’ ο Σαλιάρης πέτυχε 1-3!!!

Ο Μακεδονικός, το μόνο που κατάφερε στο 75′ ήταν να μειώσει σε 2-3.

Οι συνθέσεις:

Μακεδονικός (Παπαβασιλείου): Καζέλης, Χασάνογλου, Θωμάι, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Κώτελης, Καραμπέρης, Νούλας, Νίκος, Σαββίδης, Καλαϊτζής.

Ποσειδών Μηχανιώνας (Αμανατίδης): Καραπατσιάς, Κράνιας, Χατζηβασιλειάδης, Δρόσος, Γιαννούσης, Σαλιάρης, Μπαγιόπουλος, Σκέρδος, Κυριακίδης, Τεμερτζόγλου, Γιορβάνης.

bestcity