Εμφύλιος στους “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ”: Αιχμές στελεχών κατά Ματζάρη που στήριξε Τσαμασλή-Σε αμηχανία ο Μαυρομάτης

Εμφύλιος στους “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ”: Αιχμές στελεχών κατά Ματζάρη που στήριξε Τσαμασλή-Σε αμηχανία ο Μαυρομάτης

“Εμφύλιος πόλεμος” έχει ξεσπάσει στην παράταξη “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ”, από χθες το βράδυ, με αφορμή μια ανάρτηση του Αντώνη Ματζάρη ο οποίος έχοντας αναπτυγμένο το αίσθημα δικαιοσύνης και ρεαλισμού, διαχώρισε τη θέση του από την λασπολογία που υπάρχει γύρω από το όνομα του δημάρχου, Γιώργου Τσαμασλή, εξαιτίας του αδερφού του.

“Είδα μια ανάρτηση ότι συνελήφθη ο αδελφός του δημάρχου για απόρριψη μπάζων σε δημοτικό οικόπεδο, και μερικοί έσπευσαν να το προβάλλουν. Δε συμφωνώ στην οικογενειακή ευθύνη… δεν χρειάζεται να του φορτώνουμε τις αμαρτίες ενός μέλους της οικογένειάς του. Είναι προφανές ότι το δημοσίευμα αυτό προϋποθέτει τη μη συμμετοχή του δημάρχου σε διαπλοκή”, έγραψε ο κ. Ματζάρης, προκαλώντας την δυσαρέσκεια στελεχών όπως του Γιώργου Χατζηβαλάση και του Παναγιώτη Μήλιου.

Είναι χαρακτηριστικό πως με τη θέση Ματζάρη συντάχθηκαν κι άλλα στελέχη των “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ”, υποψήφιοι όπως ο Αχιλλέας Λιγνός και η Λουκία Περρόνε, ενώ “like” έκανε και ο γιος του Νίκου Παράσχου (ένας εκ των συνιδρυτών), Παναγιώτης, ο οποίος είναι πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Θερμαϊκού της ΝΔ.

Ολο αυτό το σκηνικό έχει προκαλέσει την αμηχανία του επικεφαλής της παράταξης και υποψηφίου δημάρχου, Γιάννη Μαυρομάτη, ο οποίος δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη επί του θέματος…

Αφήστε μια απάντηση