Εμφιετζόγλου: ” Ο Μητσοτάκης υπονομεύει την ελληνική οικογένεια, προωθώντας τεκνοθεσίες από ομοφυλόφιλους”

Εμφιετζόγλου: ” Ο Μητσοτάκης υπονομεύει την ελληνική οικογένεια, προωθώντας τεκνοθεσίες από ομοφυλόφιλους”

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, είναι κάθετος σε κάποια ευαίσθητα θέματα και δεν τα διαπραγματεύεται. Η τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια αποτελεί ζήτημα που δεν πρέπει καν να συζητείται.

Η δήλωση του προέδρου της Πατριωτικής Ενωσης:

“Ο ζήλος του Πρωθυπουργού για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και τα διάφορα Νεοταξικά ιδεολογήματα περί φύλων και «ισότητας» του γάμου των ομοφυλοφίλων με το γάμο μεταξύ ανδρός και γυναικός, είναι γνωστός από καιρό.

Με δικές του εντολές και κατευθύνσεις, η ιδεολογία αυτή προωθείται μάλιστα, μέσα από το Υπουργείο Παιδείας, στα νέα παιδιά, με ειδικά προγράμματα και νομοθετήματα περι «ισότητας» και περί γονέων Α και Β.

Εν όψει εκλογών, μετά την απαραίτητη προπαρασκευή από τα μαζικά μέσα επικοινωνίας και τα δήθεν «προοδευτικά» μηνύματα στο θέμα αυτό από την Ευρωπαϊκή Ενωση, εντείνεται ο ανταγωνισμός μεταξύ των δυο μεγαλυτέρων συστημικών κομμάτων, της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πρωθυπουργός προωθεί συστηματικά, με νομοθετικά μέτρα , την «ισότητα» των ΛΟΑΤΚΙ, με τη βοήθεια της Επιτροπής για την Εθνική Στρατηγική Ισότητας, που ο ίδιος έχει συστήσει και έχει θέσει επικεφαλής της τον πρώην Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Λίνο Αλέξανδρο Σισιλιάνο.

Συνυπέγραψε επίσης, μαζί με αλλους 15 ευρωπαίους ηγέτες, επιστολή προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με την οποία συνηγορεί και προεξάρχει στην προώθηση Ευρωπαϊκής νομοθεσίας για τους ΛΟΑΤΚΙ, η οποία επιβάλλεται, στη συνέχεια, ως υπερισχύουσα Ευρωπαϊκή νομοθεσία, στα κράτη – μέλη.

Αναφερόμενος ακριβώς στην πρωτοβουλία αυτή, ο Πρωθυπουργός έγραψε το εξής μήνυμα στο Τουϊτερ: «Το μίσος, η μισαλλοδοξία και οι διακρίσεις δεν έχουν θέση στην ενωσή μας. Γι’ αυτό, σήμερα και κάθε μέρα υποστηρίζουμε την πολυμορφία και την ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ, έτσι ώστε οι μελλοντικές γενιές να μπορούν να μεγαλώσουν σε μια Ευρώπη ισότητας και σεβασμού»

Στο ίδιο πνεύμα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας δήλωσε απροκάλυπτα οτι «με νίκη ΣΥΡΙΖΑ, θεσμοθετούμε γάμο ομοφυλοφίλων ζευγαριών και δικαίωμα τεκνοθεσίας».

Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς καμιά περίσκεψη και αιδώ, γίνονται ανταποκριτές και αναμεταδότες στη χώρα μας των ιδεολογημάτων της Νέας Τάξεως και προσπαθούν να εισαγάγουν και να επιβάλουν στην κοινωνία, ουσιαστικά εξ υφαρπαγής, ήθη, ιδεολογίες και πρακτικές, που εκφράζουν μικρές μειοψηφίες και είναι αντίθετες με τη θέληση της μεγάλης πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού.

Οι κυβερνώντες μια χώρα, που αντιμετωπίζει ένα οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα, αντί να θέσουν ως υψηλή προτεραιότητα την αναστροφή αυτής της καταστάσεως, μ΄ένα συγκεκριμένο στρατηγικό πρόγραμμα, με στόχο την αναστροφή αυτής της καταστάσεως, υπονομεύουν την Ελληνική οικογένεια και θέλουν να επιβάλουν ως νόμο τη δήθεν «ισότητα» του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων με το γάμο μεταξύ ανδρός και γυναικός, που είναι η βάση της αναπαραγωγής της κοινωνίας.

Προωθούν επίσης την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, ως τα παιδιά να είναι πράγματα και όχι ανθρώπινες υπάρξεις, με δικαιώματα για τη ζωή τους και το μέλλον τους.

Η Πατριωτική Ενωση σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ και το δικαίωμά τους ειδικότερα να έχουν τη ζωή που επιθυμούν και επιλέγουν. Δεν δέχονται όμως, σε καμιά περίπτωση , την εργαλειοποίηση τους για την υπονόμευση του θεσμού της οικογένειας, την προβολή αλλόκοτων θεωριών για γονέα Α και γονέα Β και την εξομείωση του γάμου των ομοφυλοφίλων με το γάμο μεταξύ ανδρός και γυναικός ως δηθεν «ισότητας».

Η Πατριωτική Ενωση καταγγέλλει τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ για το ρόλο που διαδραματίζουν στις προσπάθειες επιβολής στην Ελληνική κοινωνία ξενόπνευστων ιδεολογιών, που δεν έχουν καμιά σχέση ούτε με τα πραγματικά προβλήματα της χώρας, ούτε με τη θέληση της μεγάλης πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού.

Ο σεβασμός και η κατοχύρωση των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ δεν πρέπει ούτε να συγχέεται με την αποδοχή απαράδεκτων ιδεολογημάτων, με πρόσχημα την «ισότητα», ούτε με την επιβολή της ιδέας οτι ο γάμος μεταξύ ανδρός και γυναικός δεν έχει δήθεν καμιά διαφορά από ένα γάμο μεταξύ ομοφύλων και οτι είναι μόνο θέμα ατομικής επιλογής.

Η ισότητα των δικαιωμάτων αναφέρεται στα ατομικά και αστικά ανθρώπινα δικαιώματα και όχι στη βιολογική υπόσταση των φύλων και στη διαφορά και ανισότητα, που απορρέει απ’ αυτήν”.

Αφήστε μια απάντηση