Εμφιετζόγλου: “ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συναγωνίζονται υπέρ των παράνομων μεταναστών”

Εμφιετζόγλου: “ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συναγωνίζονται υπέρ των παράνομων μεταναστών”

Στο συμπέρασμα πως τα δύο κόμματα εξουσίας, η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, συναγωνίζονται για το ποιος θα δείξει καλύτερο πρόσωπο προς τους παράνομους μετανάστες, κατέληξε ο πρόεδρος της “Πατριωτικής Ενωσης”, Πρόδρομος Εμφιετζόγλου.

Η δήλωσή του:

“Στην ομιλία του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο μεγάλο πρόβλημα των παρανόμων μεταναστών.

Ανταγωνιζόμενος τον Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος είχε δηλώσει, προσφάτως, ότι θα “λύσει” με τους μετανάστες το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, έσπευσε να υπερακοντίσει προς την ίδια και χειρότερη ακόμη κατεύθυνση. Εξήγγειλε, συγκεκριμένα, ότι μια ενδεχόμενη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα περιορίσει επιπλέον δραστικά τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη νομιμοποίηση και την ένταξη των παρανόμων μεταναστών και για την παροχή ακόμη Ελληνικής ιθαγένειας.

Είναι πλέον σαφές και δεδηλωμένο ότι οι ηγεσίες Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ είναι κατώτερες των περιστάσεων και αντιμετωπίζουν ένα μέγιστο εθνικό θέμα, που αφορά άμεσα την εθνική ταυτότητα και το εθνικό μέλλον της χώρας, με Νεοταξικές ιδεολογικές παρωπίδες, στρατηγική μυωπία και μικροκομματική ιδιοτέλεια.

Η πολιτική αυτή θα διασπάσει εκ των πραγμάτων την εθνική συνοχή της χώρας, θα προωθήσει τον εθνομηδενισμό, υπό το πρόσχημα της δήθεν “πολυπολιτισμικής” κοινωνίας και θα καταστήσει τη χώρα πιο ευάλωτη ακόμη στους γεωστρατηγικούς σχεδιασμούς της Άγκυρας και στον υβριδικό πόλεμο που ήδη διεξάγει κατά της Ελλάδος.

Η Πατριωτική Ένωση κρούει για όλους τους Έλληνες τον κώδωνα του κινδύνου. Αυτό που απαιτείται κατεπειγόντως σήμερα, μετά τα όσα έχουν ήδη συμβεί, δεν είναι η χαλαρότητα στα σύνορα, με το πρόσχημα της “μη απωθήσεως”, η συνέχιση της ανοχής στην παράνομη μετανάστευση, η σκόπιμη σύγχυση μεταξύ πραγματικών προσφύγων και παρανόμων μεταναστών και η δημιουργία Ισλαμουπόλεων σ’ ολόκληρη την Ελλάδα. Είναι ο αποτελεσματικός έλεγχος των συνόρων και η άμεση απέλαση όσων δεν δικαιούνται ασύλου και διεθνούς προστασίας. Οι εξαγγελίες για τη νομιμοποίηση και την ένταξή τους δικαιώνουν τους κάθε είδους διακινητές και δουλεμπόρους και ανοίγουν γι’ αυτούς και την παράνομη μετανάστευση νέες μεγάλες προοπτικές.

Η Ελλάδα είναι χώρα. Δεν είναι χώρος. Είναι λαός, με ταυτότητα και ιστορία, συλλογική συνείδηση και πίστη στο εθνικό του μέλλον.

Καλούμε όλους τους Έλληνες να στείλουν μήνυμα στις ηγεσίες των δυο αυτών κομμάτων ότι οι πολιτικές που απεργάζονται για τη μετάλλαξη της Ελλάδος σε ένα συνονθύλευμα δήθεν “πολυπολιτισμικό”, είναι ανόσιο έργο και θα συναντήσει την ακατάβλητη αντίσταση του Ελληνικού λαού”.

Αφήστε μια απάντηση