Εκνευρισμός στο “στρατόπεδο” του Θόδωρου Τζέκου

Εκνευρισμός στο “στρατόπεδο” του Θόδωρου Τζέκου

Εκνευρισμός και απογοήτευση επικρατεί στο “στρατόπεδο” της παράταξης του Θόδωρου Τζέκου, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την ανακοίνωση της συμμαχίας Μαυρομάτη-Χατζηβαλάση-Παράσχου-Μαντζάρη-Καζάκη.

Ο κ. Τζέκος, ήλπιζε πως έστω και την τελευταία στιγμή, κάποιοι από τους παραπάνω θα προτιμούσαν τη δική του πρόταση και το δικό του πρόσωπο ως έκφραση της κεντροαριστεράς στον Δήμο μας και θα αποφάσιζαν να πορευτούν κάτω από τη δική του πολιτική σκέπη.

Αυτό δεν συνέβη και πλέον η δεξαμενή της κεντροαριστεράς “άδειασε” για τον ίδιο.

Ο Θόδωρος Τζέκος, ποντάρει πάρα πολύ στην ηλικία του, όντας νεότερος απ΄ όλους τους υποψηφίους δημάρχους του Δήμου Θερμαϊκού, όμως δεν φτάνει μόνο αυτό. Ουδείς (τουλάχιστον από τους παραπάνω) πίστεψε στην…δημαρχιακή του προοπτική και όπως όλα δείχνουν “στριμώχνεται” απελπιστικά στη γωνία της τρίτης θέσης.

Χαρακτηριστικό του εκνευρισμού που επικρατεί στο “Συμμετέχω Θερμαϊκός” είναι πως μέλη της παράταξης στρέφονται με αναρτήσεις τους κατά του Γιάννη Μαυρομάτη (!) ο οποίος είναι τούτη την ώρα αντιπολίτευση και όχι κατά της νυν δημοτικής αρχής, όπως θα περίμενε κανείς…

Αφήστε μια απάντηση