Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πήρε θέση ο Λευτέρης Κωνσταντινίδης

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πήρε θέση ο Λευτέρης Κωνσταντινίδης

Με ανάρτησή του στο facebook ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, συντοπίτης μας (κάτοικος Περαίας), Λευτέρης Κωνσταντινίδης, πήρε θέση, επιλέγοντας τον Γιώργο Παπανδρέου, ενόψει των επερχόμενων εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής. Μάλιστα η ανάρτησή του αυτή προκάλεσε αντιδράσεις (κυρίως αρνητικές) και ποικίλα σχόλια κάτω από το post.

Ιδού η τοποθέτηση του κ. Κωνσταντινίδη:

“Αισθάνομαι την υποχρέωση να κάνω την παρακάτω δήλωση σε όσους φίλους και “φίλους” με ρωτούν τι θα ψηφίσω στις εσωκομματικές εκλογές του…ΚΙΝΑΛ!!! στις 5 και 12 Δεκεμβρίου.

Η απάντησή μου είναι η εξής:

Εδώ και χρόνια, έχω αποχωρήσει από αυτόν το χώρο, όχι για λόγους προσωπικούς ή οικογενειακούς, ούτε για λόγους υγείας, αλλά για καθαρά πολιτικούς λόγους.

Δηλώνω ότι είμαι βαθύτατα πολιτικό Ον και από τότε που το ΠΑΣΟΚ απεμπόλησε τον πατριωτικό του χαρακτήρα, δεν θέλω να έχω καμία σχέση με το συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Η κύρια φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου και της “Διακήρυξης της 3ης του Σεπτέμβρη” ήταν ο πατριωτισμός του, τον οποίον όχι μόνο απεμπόλησε το νεοΠΑΣΟΚ του ψευδοεξυγχρονισμού του Σημίτη, αλλά τον λοιδώρησε και τον διαπόμπευσε κατά τρόπον ανήθικο και απαράδεκτο.

Αναφορικά με τις συμβουλές που μου ζητούν οι φίλοι για το ποιον τους συνιστώ να ψηφίσουν, τους λέω ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, παρ’ όλα τα μεγάλα του λάθη και τις απαράδεκτες επιλογές του, είναι ίσως ο μόνος από τους υποψηφίους που διαθέτει ήθος, αγωγή, ευγένεια και αξιοπρέπεια”.

Αφήστε μια απάντηση