Εθνική Ελλάδος: Προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης με τη Γαλλία για το Euro (ΒΙΝΤΕΟ)

Εθνική Ελλάδος: Προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης με τη Γαλλία για το Euro (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την σχέση του Πογιέτ και της ΕΠΟ να βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί, μετά την δυσαρέσκεια που εξέφρασε ο Ουρουγουανός για οφειλές της ομοσπονδίας σε συνεργάτη του, αλλά και για το θέμα του προπονητικού κέντρου, η εθνική συνεχίζει την προετοιμασίας της, ενόψει της αναμέτρησης με την Γαλλία. Στην αποστολή ενσωματώθηκε ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Μέσα σε τεταμένο κλίμα ανάμεσα στην ΕΠΟ και τον Γκουστάβο Πογέτ, και με σενάρια να διακινούνται, συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, μετά τις δηλώσεις του για τον επί οκτώ μήνες απλήρωτο από την ΕΠΟ, βοηθό του, αναφέρθηκε και στο θέμα του προπονητικού κέντρου, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να έχει αλλάξει οχτώ φορές στη θητεία του.

«Προσπαθώ να πείσω τους ανθρώπους της ομοσπονδίας να είμαστε εμείς αυτοί που θα αρχίσουν τις προσπάθειες και θα βάλουν τις βάσεις για ένα νέο προπονητικό κέντρο. Υπάρχει και ένα όριο στο που μπορώ να «φτάσω». Δεν είναι δικιά μου δουλειά, δυστυχώς», δήλωσε ο Πογέτ.

Υπό αυτές τις συνθήκες και με την αφοσίωσή τους να αποσπάται, οι διεθνείς καλούνται να κάνουν τη δουλειά τους εν όψει του φιλικού με τη Νέα Ζηλανδία στην άδεια Ριζούπολη και του τελευταίου αγώνα των προκριματικών με τη Γαλλία στην κατάμεστη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πάντως η ομοσπονδία έσπευσε να του ευχηθεί για τα 56α γενέθλιά του.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή, την ίδια ώρα που ο Γιάννης Παπανικολάου αποχώρησε λόγω τραυματισμού. Κατά την αποχώρησή τους από του γήπεδο της Νέας Σμύρνης οι ποδοσφαιριστές γνώρισαν την αποθέωση από αρκετούς φίλους της Εθνικής.

Αφήστε μια απάντηση