Εθνική Ελλάδος: Προετοιμασία για τα φιλικά με Μάλτα και Ουγγαρία

Εθνική Ελλάδος: Προετοιμασία για τα φιλικά με Μάλτα και Ουγγαρία

Με τους παίκτες των περισσότερων ομάδων σε μίνι διακοπές, μόνον οι διεθνείς βρίσκονται αυτές τις ημέρες στο γήπεδο για τα δύο φιλικά με την Μάλτα αύριο και την Ουγγαρία την Κυριακή.

Στα φιλικά με Μάλτα και Ουγγαρία, που θα γίνουν τις προσεχείς τέσσερις μέρες, ο Γουστάβο Πογέτ θα έχει την ευκαιρία να βγάλει συμπεράσματα για το βάθος που διαθέτει η Εθνική ομάδα. Ο ομοσπονδιακός προπονητής έχει στη διάθεσή του αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν καλούνται συχνά και θέλει να δει αν μπορεί να υπολογίζει στη βοήθειά τους στο μέλλον.

«Έχουμε την ευκαιρία να τσεκάρουμε κι άλλους παίκτες για την περίπτωση που θα χρειαστεί να μας εκπροσωπήσουν στα προκριματικά του Euro. Εγώ θα πάρω σημαντικές πληροφορίες κι οι παίκτες θα έχουν μεγάλη ευκαιρία», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γουστάβο Πογετ.

Ο Γουστάβο Πογέτ έκλεισε τα 55 χρόνια του εν μέσω προπονήσεων με την Εθνική Ελλάδας και αντιμετώπισε με χιούμορ την έκπληξη που του ετοίμασαν οι παίκτες και τα στελέχη της.

«Ευχαριστώ πολύ. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που μου τραγουδούν το happy birthday δύο φορές οι ίδιοι άνθρωποι. Καλό αυτό…», είπε σχετικά με τις ευχές για τα γενέθλιά του.

Η Εθνική ολοκλήρωσε τις εν Ελλάδι προπονήσεις της με τον Γιώργο Μασούρα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, εξαιτίας ενοχλήσεων που ένιωσε. Η αποστολή αναχώρησε σήμερα το πρωί για τη Βαλέτα, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τη Μάλτα, ενώ την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη.

Αφήστε μια απάντηση