Εθνική Ελλάδας: Ο Γιοβάνοβιτς προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα (BINTEO)

Εθνική Ελλάδας: Ο Γιοβάνοβιτς προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα (BINTEO)

Αλλαγές στη σύνθεση της Εθνικής ομάδας στο αυριανό παιχνίδι με την Σκωτία, προανήγγειλε ο ομοσπονδιακός προπονητής Ιβάν Γιοβάνοβιτς που δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τάσο Μπακασέτα και Δημήτρη Κουρμπέλη. Η Εθνική μας στοχεύει στην άνοδο στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας του Nations League.

Με προπόνηση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ολοκλήρωσε απόψε η Εθνική ομάδα την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι με τη Σκωτία. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μπακασέτα και Κουρμπέλη και προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα της Ελλάδας.

Το διακύβευμα για την Ελλάδα από τους αγώνες με τη Σκωτία, είναι η άνοδος στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας του Nations League. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χαρακτήρισε σημαντικό για την Εθνική ομάδα να βρεθεί στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Μανώλης Σιώπης εκπροσώπησε τους διεθνείς στη συνέντευξη Τύπου. Ο έμπειρος αμυντικός μέσος στάθηκε στη σημασία του γεμάτου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και θυμήθηκε την περίοδο που η Ελλάδα έπαιζε μπροστά σε συγγενείς και φίλους.

Το κεντρικό θέμα συζήτησης των ημερών ήταν η συμφωνία της ΕΠΟ με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για τις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Μία κίνηση που επαινέθηκε από τον Μανώλη Σιώπη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν προχώρησε σε δοκιμές στη σημερινή τελευταία προπόνηση της Εθνικής ομάδας.