ΕΔΟΜΕ Μεσημερίου: “Ζητούμε τη συνδρομή των κατοίκων και της εκκλησίας”

ΕΔΟΜΕ Μεσημερίου: “Ζητούμε τη συνδρομή των κατοίκων και της εκκλησίας”

Δραματική ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΔΟΜΕ Μεσημερίου, προκειμένου να μαζέψει τα χρήματα που απαιτούνται, ώστε να αγοραστούν τα υλικά που είναι απαραίτητα για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών και όχι μόνο.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Μετά τα τελευταία γεγονότα που έγιναν στο χωριό μας και έχοντας δει πλέον στην πράξη τις ελλείψεις μας σε εξοπλισμό πυρόσβεσης, αλλά και το πλεόνασμα σε ψυχή δύναμη και φιλότιμο της Ομάδας μας, αποφασίσαμε να βγούμε για άλλη μια φορά σε έρανο προς το χωριό μας! Τα λόγια είναι πολύ ωραία μα αποδειξαν στη πράξη πως είναι ανωφελα και χωρίς αποτέλεσμα μπροστά σε μια απειλή όπως η φωτιά που απείλησε τα πρώτα σπίτια του χωριού μας και την εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης!

Γι’ αυτό θα ζητήσουμε τη συνδρομή των κατοίκων και της εκκλησίας μας, ώστε να πάρουμε τα απαραίτητα υλικά για να προστατεψουμε τη ζωή και την περιουσία όλων μας! Τμηματικά η Ομαδα θα περάσει από όλες τις γειτονιές, διάφορες ημέρες για το σκοπό αυτό!

Είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε τη περιοχή μας στις ανόητες ορέξεις του κάθε ανεγκέφαλου! Θερμή, Τριαδι, Ραιδεστός, Ν Ρυσιο, Μεσημέρι, Αγγελοχωρι, Περαία, Τριλοφος και δε ξέρουμε ποιος άλλος έχει σειρά! Σας παρακαλούμε να μας στηρίξετε όσο μπορείτε, κι αν δε μπορείτε έστω ένα χαμόγελο και μια καλή κουβέντα για μας είναι αρκετά!!! Σας ευχαριστούμε μέσα από τη καρδιά μας!!!”

Αφήστε μια απάντηση