Εγκρίθηκε το μεγάλο έργο της αγροτικής οδοποιϊας για όλο τον Δήμο Θερμαϊκού

Εγκρίθηκε το μεγάλο έργο της αγροτικής οδοποιϊας για όλο τον Δήμο Θερμαϊκού

Ενα έργο το οποίο θα ανακουφίσει τους αγρότες μας, αλλά και τους κατοίκους που μένουν σε αγροτικές περιοχές και ταλαιπωρούνται από τους χωματόδρομους, εγκρίθηκε σήμερα, με σχετική ειδοποίηση που έφτασε στον Δήμο μας.

Ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής, άκουσε με ικανοποίηση την είδηση της έγκρισης με το επίσης σημαντικό να έρχεται από τον χρόνο δημοπράτησης η οποία θα γίνει άμεσα!

Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.800.000 ευρώ και θα περιλαμβάνει το αγροτικό στρώσιμο πάρα πολλών δρόμων σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

Το μεγάλο πρόβλημα, βεβαίως, το έχει η περιοχή της Επανομής, μια κατεξοχήν αγροτική τοποθεσία, αλλά και το Μεσημέρι, το Αγγελοχώρι και η Μηχανιώνα όπου επίσης υπάρχουν εκατοντάδες αγροτικοί δρόμοι. Ομως και στην Περαία εντοπίζονται τέτοιου είδους δρόμοι (χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτός κοντά στο Ραντάρ).

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες, όμως αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι πως το “νερό μπήκε στ΄ αυλάκι”, κάτι που σημαίνει πως σύντομα οι αγροτικοί δρόμοι του Δήμου θ΄ αλλάξουν όψη.

Αφήστε μια απάντηση