“Δράση Πολιτών” για εμπρησμό στο Δημαρχείο: “Αναπάντητα ερωτήματα προς την κατεύθυνση ανθρώπων της νύχτας”

“Δράση Πολιτών” για εμπρησμό στο Δημαρχείο: “Αναπάντητα ερωτήματα προς την κατεύθυνση ανθρώπων της νύχτας”

Την δική της εκτίμηση για την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο δημαρχείο, κατέθεσε η “Δράση Πολιτών” του Γιώργου Χατζηβαλάση:

“Έντονη ανησυχία προκαλεί η επίθεση με μολότοφ, που πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Δημαρχείο του δήμου μας.

Αρχικά, οι δράστες – προσπάθησαν να σπάσουν τα τζάμια με σκοπό να ρίξουν εντός του κτηρίου τις μολότοφ, αφού όμως δεν τα κατάφεραν, πυρπόλησαν όχημα του δήμου που ήταν σταθμευμένο έξω από το Δημαρχείο και εξαφανίστηκαν.
Για την κατάσβεση της φωτιάς που προκλήθηκε στο αυτοκίνητο, επιχείρησαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η «Δράση Πολιτών» μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν επικοινώνησε με το Τ.Α. Νέων Επιβατών και ζήτησε επίσημη ενημέρωση, το οποίο δήλωσε ότι τις έρευνες για το συμβάν διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια και δεν μπορούσαν να χορηγήσουν καμία περαιτέρω πληροφόρηση.

Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση. Δεδομένου όμως, ότι δεν βρίσκεται σε εξέλιξη οποιοδήποτε θέμα πολιτικού ενδιαφέροντος στο δήμο μας, που θα μπορούσε να πυροδοτήσει αντιδράσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου, μένουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα, τα οποία θα πρέπει να ερευνηθούν προς την κατεύθυνση κυρίως των «ανθρώπων της νύχτας».

Αφήστε μια απάντηση