ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ: “Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει…”, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τα Μουδανιά (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ: “Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει…”, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τα Μουδανιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το σύνθημα «να τος να τος ο πρωθυπουργός» υποδέχθηκαν πολίτες στα Νέα Μουδανιά τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Από τον τελευταίο σταθμό της περιοδείας του στη Χαλκιδική ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε για μια ακόμη φορά από τον ελληνικό λαό μια ισχυρή εντολή έτσι ώστε να σχηματίσει μια αυτοδύναμη και σταθερή Κυβέρνηση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αρχή της ομιλίας του είπε ότι όπως και στις προηγμένες εκλογές έτσι και τώρα ολοκληρώνει τις επισκέψεις του στην Περιφέρεια στη Χαλκιδική λέγοντας ότι το έχει ως γούρι και με χιούμορ είπε το γνωστό «γιατί σαν την Χαλκιδική δεν έχει».

«Καταφέραμε και βάψαμε στις πρώτες κάλπες γαλάζια την Ελλάδα και πάλι θα το πετύχουμε με ακόμη πιο αυξημένα ποσοστά έτσι η χώρα την Κυριακή να έχει μια αυτοδύναμη κυβέρνηση με μια ισχυρή Νέα Δημοκρατία», είπε και σημείωσε ότι η χώρα πρέπει να έχει μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση «για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το φιλόδοξο πρόγραμμα μας».

Αν στις προηγούμενες κάλπες δεν υπήρχε η απλή αναλογική η χώρα θα είχε ήδη κυβέρνηση και ο ίδιος θα ερχόταν στη Χαλκιδική ως πρωθυπουργός για να ζητήσει με τον Δήμαρχο τις μεγάλες προκλήσεις και τα προβλήματα, τόνισε.

Οι δεσμεύσεις για τη Χαλκιδική

Για την Χαλκιδική πιο συγκεκριμένα δεσμεύτηκε ότι θα ολοκληρωθεί το φράγμα του Χαβρία αναγνωρίζοντας ότι υπήρξαν μικρές καθυστερήσεις στο έργο. «Θα κλείσουμε και αυτή την εκκρεμότητα, θα μπει μπροστά αυτό το σημαντικό έργο για να λυθούν τα ζητήματα της άρδευσης και να αποτραπούν μελλοντικά πλημμυρικά φαινόμενα» , διαβεβαίωσε.

Για τον πρωτογενή τομέα είπε ότι γνωρίζει για τις καταστροφές από τις πρόσφατες βροχές λέγοντας «θα είμαστε από την επόμενη Δευτέρα με το καλό το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και ο ΕΛΓΑ θα είναι κοντά σας για να στηρίξουμε όλους τους πληγέντες».

Για τον τουρισμό ανέφερε ότι «θα ενθαρρύνουμε τις επενδύσεις γιατί όσο καλύτερες είναι οι επενδύσεις τόσο υψηλότερες τιμές μπορούμε να πετύχουμε όντας ανταγωνιστικοί. Καλό είναι να μην σκεφτόμαστε μόνο τη μια σεζόν και να κάνουμε μια αρπαχτή αλλά να δούμε σε βάθος χρόνου πως μπορούμε να αυξήσουμε τις τιμές σταθερά αλλά να έχουμε και καλύτερους μισθούς».

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η σταθερότητα έχει σημασία και για τα εθνικά θέματα και τις μεγάλες εθνικές προκλήσεις. «Με τη βοήθεια του θεού και την ψήφο του λαού θα είμαι στο τιμόνι της χώρας» επισήμανε τονίζοντας ότι το κύρος και η αυτοπεποίθηση που απέκτησε η χώρα πρέπει να διατηρηθεί.

Πηγή: voria.gr

Αφήστε μια απάντηση