Διάψευση Χατζηβαλάση για συμπόρευση με Μαυρομάτη: ” Δεν χρειάζονται περιττές παρανοήσεις…”

Διάψευση Χατζηβαλάση για συμπόρευση με Μαυρομάτη: ” Δεν χρειάζονται περιττές παρανοήσεις…”

Την αντίδραση του Γιώργου Χατζηβαλάση προκάλεσε δημοσίευμα ηλεκτρονικής εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο έχει ανακοινωθεί η συμπόρευσή του με τον Γιάννη Μαυρομάτη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

“Αυτή τη φορά, παρατάξεις της αντιπολίτευσης φαίνεται να συσπειρώνονται γύρω από τον Γιάννη Μαυρομάτη, για κοινή κάθοδο στις εκλογές. Ήδη έχει ανακοινωθεί η σύμπλευση με τον κ. Μαυρομάτη της παράταξης του Γιώργου Χατζηβαλάση, που προέρχεται από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα κατέχει δύο έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο”, αναφέρει το άρθρο.

Ιδού η απάντηση-αντίδραση του επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών”:

“Η παράταξη μας, «ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» λειτουργεί συλλογικά και δεν έχει πάρει ακόμη καμία απόφαση.

Πρόθεση μας είναι η συνεργασία της ευρύτερης αντιπολίτευσης για κοινή κάθοδο στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά ακόμη βρισκόμαστε στο στάδιο των διερευνητικών επαφών. Η κατάθεση κοινής πρότασης με την παράταξη του Γιάννη Μαυροματη για τα δημοτικά τέλη του 2023, δεν σημαίνει τίποτε περισσότερο από αυτή καθ’ αυτή την πράξη.

Το ίδιο κάναμε και για τον Προϋπολογισμο και το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου με τη συμμετοχή και άλλων δημοτικών παρατάξεων για τα έτη 2021 και το 2022. Συνεπώς δεν χρειάζονται περιττές παρανοήσεις εν όψει των επερχόμενων εκλογών.

Όταν παρθεί απόφαση από τα όργανα της παράταξης, θα δημοσιοποιηθεί αρμοδίως. Προς το παρόν συνιστώ υπομονή”, κατέληξε.

Αφήστε μια απάντηση