Δημόσια διαβούλευση για το Σχέδιο Κανονισμού Εσωτερικής Λειτουργίας των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Θερμαϊκού

Δημόσια διαβούλευση για το Σχέδιο Κανονισμού Εσωτερικής Λειτουργίας των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Θερμαϊκού

Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας της Δ/νση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Θερμαϊκού θέτει από σήμερα Τετάρτη 6η Μαρτίου 2024, σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο κανονισμού εσωτερικής λειτουργίας των Κέντρων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) του Δήμου Θερμαϊκού.

Αντικείμενο του παρόντος κανονισμού είναι η ρύθμιση των επιμέρους θεμάτων της εσωτερικής διάρθρωσης και λειτουργίας του Κ.Α.Π.Η., όπου περιλαμβάνονται οι βασικές αρχές λειτουργίας, οι προϋποθέσεις εγγραφής των ατόμων της 3ης ηλικίας, τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις τους, οι υπηρεσίες που παρέχονται καθώς και τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις του προσωπικού των ως άνω υπηρεσιών.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδείας και Ισότητας κ. Μορφούλα Καραγιάννη καλεί όλους τους πολίτες και τους κοινωνικούς φορείς να συμμετέχουν από σήμερα στη δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση επί του Σχεδίου, προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις (Email) karagianni@thermaikos.gr και kapithermaikos@gmail.com με θέμα «Κανονισμός Κ.Α.Π.Η.» μέχρι και την 13η Μαρτίου 2024.

Οι παρατηρήσεις, οι σχολιασμοί και οι απόψεις όλων θα εμπλουτίσουν και θα διαμορφώσουν το τελικό σχέδιο, συμβάλλοντας στη βελτίωση του.