Δημοτικό Συμβούλιο: Τεχνικός προϋπολογισμός με έργα του… 2020!

Δημοτικό Συμβούλιο: Τεχνικός προϋπολογισμός με έργα του… 2020!

Το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της χρονιάς πραγματοποιήθηκε απόψε στο δημοτικό κατάστημα των Νέων Επιβατών με κυρίαρχο θέμα την έγκριση του τεχνικού προϋπολογισμού του 2022. Επί της ουσίας, αυτό που παρουσιάστηκε από την διοίκηση Τσαμασλή, δεν είναι για τίποτ΄ άλλο, παρά για έργα του 2020 τα οποία δεν έγιναν εκείνη την χρονιά, ούτε την επόμενη (δηλαδή την φετινή του 2021) και φυσικά ουδείς εξασφαλίζει πως θα γίνουν μέσα στο 2022!!!

Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Αγίας Τριάδας, το λιμάνι του Αγγελοχωρίου, το συγκρότημα “ΔΙΑΣ” στη Μηχανιώνα, η ανάπλαση της πλατείας της Μηχανιώνας κ.ο.κ. Υπέρ ψήφισαν οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης, συν τους ανεξάρτητους (Αδαμίδης, Ζαβέρκος, Μπίρος) και επίσης ο κ. Λαζαρίδης (απουσίαζε ο Νίκος Παράσχου).

Οι παρατάξεις Μαυρομάτη και Χατζηβαλάση παρουσίασαν εναλλακτική πρόταση, ενώ καταψήφισαν (αν και δεν προβλέπεται αρνητική ψήφος σε αυτό το θέμα) ο Θόδωρος Τζέκος και η Ντίνα Μώραλη.

Αργότερα ο δήμαρχος, έφερε προς ψήφιση ένα μνημόνιο συνεργασίας της ΕΥΑΘ με την ΔΕΥΑ Θερμαϊκού, εντελώς γενικόλογο και ασαφές. Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννη Μαυρομάτη: “Πρόκειται για αποτυχημένη έκθεση ιδεών. Ο εγγονός μου καλύτερα θα μπορούσε να γράψει!”, τόνισε.

Κατά τ΄ άλλα, δεν υπήρξαν εντάσεις σε αυτό το τελευταίο συμβούλιο της χρονιάς, κινούμενο, προφανώς, στο πνεύμα των ημερών. Αύριο στις 12 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί Οικονομική Επιτροπή, οπότε και ολοκληρώνεται θεσμικά η χρονιά για τον Δήμο Θερμαϊκού.

Αφήστε μια απάντηση