Δεν διαψεύδει ο Τζέκος για ΣΥΡΙΖΑ-Ανακοίνωση με απρεπείς χαρακτηρισμούς

Δεν διαψεύδει ο Τζέκος για ΣΥΡΙΖΑ-Ανακοίνωση με απρεπείς χαρακτηρισμούς

Ανακοίνωση-απάντηση στο ρεπορτάζ του BestCity.gr (χωρίς να μας κατονομάζει) εξέδωσε ο Θόδωρος Τζέκος, αναφορικά με τη χθεσινή του συνάντηση με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Θερμαϊκού (συνάντηση που ΔΕΝ διαψεύδει), παραλαμβάνοντας μάλιστα μνημόνιο με τις θέσεις του κόμματος.

Ο κ. Τζέκος, προτιμά με απρεπείς χαρακτηρισμούς να καταγράψει μια έκθεση ιδεών η οποία ουδεμία σχέση έχει με το θέμα που τον απασχολεί και δεν είναι άλλο, απ΄ ότι φαίνεται, η συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το ποιος έχει χάσει κάθε ίχνος σοβαρότητας γίνεται ξεκάθαρο από την ανακοίνωσή του, την οποία ποαραθέτουμε αυτούσια:

“Η αναστάτωση και η ταραχή των πολιτικών μας αντιπάλων γίνεται όλο και μεγαλύτερη όσο πλησιάζουν οι εκλογές και όσο αντιλαμβάνονται ότι οι εξελίξεις τους προσπερνούν.

Ότι και εάν πράξει ή δεν πράξει η παράταξη μας ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ και ο επικεφαλής της Τζέκος Θεόδωρος, αποτελεί αφορμή για εμμονικά και ευφάνταστα σενάρια. Σενάρια που απεργάζονται όσοι θέλουν να μειώσουν το διογκούμενο πλειοψηφικό μας ρεύμα και τα διοχετεύουν σε αμφιβόλου αξιοπιστίας διαδικτυακά μέσα, που έχουν χάσει κάθε ίχνος σοβαρότητας!

Τους προσπερνάμε και λέμε όχι στη συκοφαντία από όπου και εάν προέρχεται!

Ο συνδυασμός μας αποτελεί ένα ανεξάρτητο, αυτοδιοικητικό κίνημα και καλούμε όλους τους ενεργούς δημότες και φορείς στην προσπάθεια να δώσουμε ξανά προοπτική στο δήμο μας. Επιμένουμε έτσι μέχρι την τελική μας νίκη στις εκλογές για τον δήμο Θερμαϊκού.
Δεν θα κάνουμε το χατίρι αυτών που θέλουν εναγωνίως να μας μπλέξουν με κομματικές διαδικασίες. Αυτών που «δημιουργήθηκαν» μέσα σε κομματικά γραφεία και δεν μπορούν να υπάρξουν μακριά από αυτά.

Είναι ώρα να τους προσπεράσουμε και να τους αφήσουμε στο παρελθόν. Το αξίζει ο δήμος Θερμαϊκού, το αξίζουν οι δημότες του!”

Τα συμπεράσματα δικά σας. Εμείς συνεχίζουμε το ρεπορτάζ…

Αφήστε μια απάντηση