Δεν έχουμε λεφτά, αλλά στο… «κόκκινο» η πληρότητα στους χριστουγεννιάτικους προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έχουμε λεφτά, αλλά στο… «κόκκινο» η πληρότητα στους χριστουγεννιάτικους προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Υψηλή πληρότητα θα καταγράψουν και φέτος οι χειμωνιάτικοι προορισμοί στην Ελλάδα το δεκαπενθήμερο των εορτών (Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά και Φώτα) φτάνοντας μάλιστα το 90%, όπως αναφέρουν παράγοντες του κλάδου.

Christmas mode…ON! Τα Χριστούγεννα είναι κοντά και πολλοί ήδη ετοιμάζουν βαλίτσες για κάποιο ταξίδι, προκειμένου να περάσουν τις γιορτινές μέρες σε κάποιον προορισμό του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού.

Όσοι είχαν ήδη στο μυαλό τους τις γιορτές, έχουν κανονίσει και το ταξίδι τους. για τους… τυχερούς που έχουν την δυνατότητα να περάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στο εξωτερικό, οι επιλογές είναι πολλές και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.

Στο «κόκκινο» οι πληρότητες

Άλλοι προτιμούν τα παραδοσιακά Χριστούγεννα με τα σαλέ και το πολύ χιόνι, άλλοι τα πιο… εμπορικά με τις τεράστιες αγορές.

Υπάρχουν μέρη που αξίζει να επισκεφθεί ειδικά τις γιορτινές ημέρες και να απολαύσει διαφορετικά έθιμα και κουλτούρες.

Δείτε το θέμα από την πρωινή εκπομπή του MEGA: