Δίπλα μας: Χώρος ρίψεων στη Νέα Ηράκλεια

Δίπλα μας: Χώρος ρίψεων στη Νέα Ηράκλεια

Στην υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή χώρου ρίψεων στη Νέα Ηράκλεια, προχώρησαν ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς.

Ο κ. Αυγενάκης αναφέρει σε δημοσίευση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

« Χαλκιδική- Νέα Μουδανιά

Με τον Δήμαρχο Νέας Προποντίδας, Μανόλη Καρρά, υπογράψαμε στο Δημαρχείο την Προγραμματική Σύμβαση για «Κατασκευή χώρου ρίψεων γηπέδου Ν. Ηράκλειας».

Προβλέπεται, εντός του Δημοτικού Σταδίου Νέας Ηράκλειας, η διαμόρφωση ανοικτού χώρου ρίψεων (προπονητηρίού με εμβαδόν 7,3 στρέμματα) για ακόντιο, σφύρα, σφαίρα και δίσκο, με περιμετρική περίφραξη, κατασκευή τριών βαλβίδων (από μία για σφαιροβολία, σφυροβολία και δισκοβολία) και διπλού διαδρόμου φοράς ακοντισμού.

Ο προϋπολογισμός του σημαντικότατου αυτού Έργου και διαχρονικού αιτήματος της αθλητικής κοινωνίας, το οποίο θα βοηθήσει περαιτέρω στην ανάπτυξη του στίβου, ανέρχεται σε 350.000€, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υφυπουργείου Αθλητισμού, με χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης στους 19 μήνες.

Πριν από την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης είχαμε παραγωγικότατη συζήτηση με τη Δημοτική Αρχή, αθλητικούς φορείς και ερασιτεχνικά σωματεία της περιοχής, αλλά και αθλήτριες και αθλητές. Τους ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις τους και τη στήριξη».

Αφήστε μια απάντηση