Δήμος Θερμαϊκού: Οδύνη και πένθος για την τραγωδία στη Ρουμανία-Αναβάλλονται όλες οι εκδηλώσεις εώς την Παρασκευή
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Θερμαϊκού σχετικά με την τραγωδία των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία, αλλά και με το εργατικό δυστύχημα στη “Βιολάντα¨. Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε η αναβολή παντός είδους εκδήλωσης στον Δήμο μας μέχρι την Παρασκευή.
Η ανακοίνωση:
“Οδύνη και πένθος για την τραγωδία στη Ρουμανία
Η κοινωνία του Δήμου Θερμαϊκού παρακολουθεί «παγωμένη» τις εξελίξεις γύρω από το τραγικό δυστύχημα στη Ρουμανία, που είχε ως αποτέλεσμα τον αδόκητο χαμό επτά νέων ανθρώπων, φιλάθλων του ΠΑΟΚ, η οποία μάλιστα συνέπεσε με τον άδικο χαμό πριν λίγα 24ωρα πέντε εργαζόμενων γυναικών στο εργοστάσιο της “Βιολάντα”.
Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τη θλίψη μας για το κόψιμο του νήματος της ζωής παιδιών που ταξίδευαν με όνειρα και αγάπη για την ομάδα τους.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των θυμάτων, καθώς και στην ευρύτερη οικογένεια του ΠΑΟΚ που θρηνεί τα παιδιά της.
Η σκέψη μας είναι δίπλα τους αυτές τις δύσκολες ώρες, ενώ ευχόμαστε ταχεία και πλήρη ανάρρωση στους τραυματίες που δίνουν τη δική τους μάχη.
Ως ελάχιστη ένδειξη πένθους και σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Θεόδωρος Τζέκος, αποφάσισε να μην πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδήλωσης του Δήμου έως και την ερχόμενη Παρασκευή”.











