Γύρισε από την Ταϋλάνδη και πήγε στον Τζέκο η παγκόσμια του SUP Ρέα Λογοθέτη

Γύρισε από την Ταϋλάνδη και πήγε στον Τζέκο η παγκόσμια του SUP Ρέα Λογοθέτη

Την παγκόσμια ΧΡΥΣΗ πρωταθλήτρια της Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας, (SUP), στην κατηγορία Sprint Νεανίδων, Κυριακή (Ρέα) Λογοθέτη, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος, Θόδωρος Τζέκος, στο γραφείο του. Η νεαρή αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Ακτής Θερμαϊκού (ΝΟΑΘ), συνοδευόμενη από τον προπονητή της, Στέλιο Μουστακαλή, και τον Πρόεδρο, Χρήστο Μοσχοβήτη, μίλησε για τις εμπειρίες και τις αναμνήσεις της με την Ελληνική αποστολή στην Ταϋλάνδη, τον περασμένο Νοέμβριο, που περιλαμβάνουν ακόμη ένα μετάλλιο, το ΑΡΓΥΡΟ, στο ομαδικό τεχνικό νεανίδων.

Στην ίδια αποστολή συμμετείχε και ο Νικήτας Τζανάκης, και αυτός αθλητής του ΝΟΑΘ, ο οποίος κατέκτησε το ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο στο ομαδικό αγώνισμα μεγάλων αποστάσεων. Ο Νικήτας, όμως, δεν κατάφερε να είναι παρών στη συνάντηση λόγω ασθένειας.

Ο Πρόεδρος επεσήμανε την προσπάθεια που καταβάλλεται από αθλητές και Διοίκηση, η οποία αποδίδει καρπούς και κάνει γνωστή την περιοχή μας ανά τον κόσμο, ενώ ο Δήμαρχος, αφού συνεχάρη όλους τους πρωταγωνιστές αυτού του εγχειρήματος, τόνισε εμφατικά πως, “πλέον, δεν θα είστε μόνοι. Οι συνεργάτες μου και γω θα βρισκόμαστε στο πλευρό σας με κάθε τρόπο, που θα προάγει την αθλητική παιδεία στο Δήμο μας”.

Παρών στη συνάντηση και ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Θερμαϊκού, Πέτρος Γαβριήλ Αθανασούλης.