Για δεύτερη φορά… Βανδάλισαν το περίπτερο του Τουριστικού Συλλόγου στη Περαία

Για δεύτερη φορά… Βανδάλισαν το περίπτερο του Τουριστικού Συλλόγου στη Περαία

Στο ίδιο έργο θεατές για δεύτερη φορά οι άνθρωποι του Τουριστικού Συλλόγου Θερμαϊκού, καθώς άγνωστοι το κατέστρεψαν ξανά.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου:

“Με λύπη μας, για δεύτερη φορά…

Δυστυχώς, για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, το Τουριστικό Περίπτερο του Συλλόγου μας στην Περαία έπεσε θύμα βανδαλισμού από αγνώστους, με κατεδάφιση της στέγης του ..

Η απογοήτευσή μας είναι μεγάλη. Το περίπτερο αυτό αποτελεί σημείο αναφοράς για την τουριστική ενημέρωση της περιοχής και είναι αποτέλεσμα πολλής προσπάθειας, προσωπικής δουλειάς και εθελοντισμού από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και φίλους του Συλλόγου.

Είναι κρίμα να γίνονται τέτοιες ενέργειες σε μια περίοδο που ο τόπος μας φιλοξενεί χιλιάδες επισκέπτες και επιχειρεί να προβάλλει τον καλύτερό του εαυτό.

Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να λάβουν άμεσα μέτρα για την ενίσχυση της αστυνόμευσης και την προστασία της δημόσιας περιουσίας, ειδικά στην παραλιακή ζώνη που καθημερινά σφύζει από ζωή.

Καλούμε και την τοπική κοινωνία και τους επαγγελματίες να σταθούν δίπλα μας, για να μη συνηθίσουμε στην αδιαφορία και την καταστροφή.

Ο Τουριστικός Σύλλογος παραμένει ενεργός και αποφασισμένος να συνεχίσει να προσφέρει, παρά τις δυσκολίες.

Η εικόνα του τόπου μας είναι ευθύνη όλων μας.

Με εκτίμηση, ο πρόεδρος Μπαλασάς Αστέριος
και το Δ.Σ. του Τουριστικού Συλλόγου Δήμου Θερμαϊκού”

bestcity