Για γέλια και για κλάματα: Η Αστυνομία έβαλε μπλόκο στους αγρότες και αυτοί μπαίνουν στα χωράφια για να τους αποφύγουν… (ΒΙΝΤΕΟ)

Για γέλια και για κλάματα: Η Αστυνομία έβαλε μπλόκο στους αγρότες και αυτοί μπαίνουν στα χωράφια για να τους αποφύγουν… (ΒΙΝΤΕΟ)

Φραγμό έστησε η Ελληνική Αστυνομία στους αγρότες που είχαν ξεκινήσει νωρίτερα από τον κόμβο Πορταριάς, στο ύψος των Νέων Μουδανιών, με σκοπό να φθάσουν στη Θεσσαλονίκη και στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Συγκεκριμένα, μία κλούβα των ΜΑΤ στήθηκε στο Λάκκωμα, επί της ΕΟ Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, για να ανακόψει την πορεία των 40 περίπου τρακτέρ που ήθελαν φθάσουν στη Θεσσαλονίκη για να επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους Διοικητήριο.

Οι αγρότες ζήτησαν από τους επικεφαλής της αστυνομίας να τους αφήσουν να περάσουν για να κινηθούν προς το ΥΜΑΘ ώστε να διαμαρτυρηθούν για τα προβλήματά τους. Θα ακολουθήσουν διαπραγματεύσεις μεταξύ αστυνομίας και αντιπροσωπείας αγροτών. Η αστυνομία επεσήμανε ότι τα τρακτέρ δεν θα περάσουν, παρά μόνο αν θέλουν οι αγρότες να περάσουν κάποια αγροτικά, κάτι που τους βρήκε αντίθετους.

Μπαίνουν με τα τρακτέρ από τα χωράφια για να παρακάμψουν το μπλόκο

Μερικοί αγρότες, στην προσπάθειά τους να παρακάμψουν το μπλόκο της Αστυνομίας, μπήκαν με τα τρακτέρ τους από τα χωράφια για να βγουν σε παρακειμένους δρόμους καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις δεν τους αφήνουν να περάσουν τη Μουδανιών. Όπως λένε, έχουν ως σκοπό να αποκλείσουν όλους τους παραδρόμους της Εθνικής Οδού.

Να σημειωθεί πως η Μουδανιών είναι κλειστή στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, ενώ αποκλεισμένος είναι και ένας παράδρομος της Εθνικής Οδού.

Πηγή: voria.gr