Γελάνε και τα σκουπίδια!! Η διοίκηση Τζέκου υπογράφει ακριβώς την ίδια σύμβαση την οποία ονόμαζε “φαραωνική” όταν ήταν αντιπολίτευση!!!

Γελάνε και τα σκουπίδια!! Η διοίκηση Τζέκου υπογράφει ακριβώς την ίδια σύμβαση την οποία ονόμαζε “φαραωνική” όταν ήταν αντιπολίτευση!!!

Οταν κάνεις πολιτική πρέπει να έχεις κάποιες κόκκινες γραμμές και αν μη τι άλλο να τηρείς, έστω και στο ελάχιστο, αυτά για τα οποία κατηγορούσες τους άλλους και για τα οποία (έστω και κατά τύχη) βρέθηκες στην εξουσία.

Η διοίκηση του Θόδωρου Τζέκου προέβη σήμερα σε μια απίστευτη κωλοτούμπα που όμοιά της ούτε ο καλύτερος γυμναστής δεν μπορεί να πετύχει!

Ποια ήταν αυτή η κυβίστηση;

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής έφερε προς ψήφιση τετραετή σύμβαση για την αποκομιδή των απορριμμάτων, copy paste με την προηγούμενη, την οποία (ως ελάσσων αντιπολίτευση) κατηγορούσε ως “φαραωνική” (ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ) και φυσικά ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ τότε, υποστηρίζοντας πως “το εύκολο είναι να ιδιωτικοποιείς, το δύσκολο είναι να αξιοποιείς τα δεδομένα του Δήμου”, υπονοώντας απορριμματοφόρα και εργατικό δυναμικό του Δήμου.

Τι έκανε σήμερα ως διοίκηση; Εφερε σύμβαση 7,2 εκατομμυρίων ευρώ για 4 χρόνια με ιδιώτη, χωρίς την παραμικρή αξιοποίηση των δεδομένων του Δήμου, παρ΄ ότι από τότε έχουν αλλάξει τα πράγματα, καθώς ο Δήμος Θερμαϊκού έχει 4 επιπλέον απορριμματοφόρα (που δεν είχε τότε), 4 αγροτικά μηχανήματα (που δεν είχε τότε) και μια αρπάγη (που δεν είχε τότε) συν 100 επιπλέον άτομα υπαλληλικό προσωπικό (που δεν είχε τότε).

Η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής ήταν θυελλώδης (κράτησε παραπάνω από τρεις ώρες) με έντονους διαλόγους και απόντα(!) τον δήμαρχο! Απίστευτο για ένα τόσο σημαντικό θέμα, αφήνοντας τους αντιδημάρχους, κ.κ Γρουσουζάκο και Χατζηπαναγιώτη να βγάλουν τα “κάστανα από τη φωτιά”, καθώς δεν μπορούσαν να απαντήσουν με σοβαρά επιχειρήματα (και με το δίκαιο τους) στο μπαράζ ερωτήσεων από τον Γιώργο Τσαμασλή και τον Κώστα Κούτουκα.

Ο Θόδωρος Τζέκος άφησε “ακάλυπτους” τους συνεργάτες του και με ανοιχτό στόμα την κοινή γνώμη του Δήμου μας, εφαρμόζοντας πολιτικές για τις οποίες πετούσε τη σκούφια της αντίδρασης και της απόρριψης. Βρε πως αλλάζουν οι καιροί…