Βόβολης στο BestCity.gr: ” Συνεχίζουμε να ξεσηκώνουμε το λαό…”

Βόβολης στο BestCity.gr: ” Συνεχίζουμε να ξεσηκώνουμε το λαό…”

Ο Φαίδων Βόβολης, στο BestCity.gr! Ο πρόεδρος του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά” σε μια κυριακάτικη αποκαλυπτική συνέντευξη…

Διαβάστε αναλυτικά:

-Μια σύντομη εκτίμηση της πολιτικής κατάστασης τη δεδομένη χρονική στιγμή….

“Βρισκόμαστε στη μεγαλύτερη ρευστότητα. Το σκηνικό αλλάζει και οι καθεστωτικοί κάνουν ο,τι περνά από το χέρι τους για να παραμείνει το ίδιο. Στα ΜΜΕ τους η εντολή είναι μία: βγάζουμε όποιον δικό μας (στους δικούς τους συμπεριλαμβάνονται και όλοι της βουλής) και τους δήθεν αντιπολιτευόμενους της βουλής και αποκλείουμε το κίνημα “Ελεύθεροι Ξανά” που έχει συγκεντρώσει τόσο κόσμο με στόχο να τους φτιάξουμε στο μυαλό τεχνητό δικό μας δίπολο ώστε να μην ξεφύγει κανείς”

-Ο χρόνος της Κυβέρνησης έχει τελειώσει;

“Προ πολλού…”

-Τι μεγέθους σκάνδαλο είναι η μη επιστροφή των υγειονομικών (σε αναστολή) στις θέσεις τους, τη στιγμή που σε όλη την Ευρώπη το θέμα έχει λυθεί;

“Δεν είναι καν σκάνδαλο. Είναι αλαζονεία βεβαιότητας ότι δεν θα τους τιμωρήσει κανείς. Σου λένε εμείς κάνουμε ό,τι θέλουμε και δεν δίνουμε αναφορά σε κανέναν. Απολυταρχία τύπου δικτατορικών καθεστώτων. Αυτό θα αλλάξουμε”

-Δημοσκοπήσεις: Οι «Ελεύθεροι Ξανά», παρ΄ ότι είναι ανάμεσά μας, δεν εμφανίζονται πουθενά. Υπάρχει εξήγηση;

“Αν θα μου ερμηνεύσετε ποιοί κρύβονται στο 18% λοιποί, αναποφάσιστοι κτλ., τότε θα σας απαντήσω και εγώ. Το “πουθενά” λοιπόν, είναι σχετικό. Με το 1/5 των γκάλοπ τους στο “τίποτα” στο “κανένας” και στο “πουθενά”, προφανώς δεν μπορούν να μας κρύψουν”.

-Η γνώμη σας για το σκάνδαλο των υποκλοπών; Τελικά όλοι παρακολουθούν όλους;

“Τελικά η κυβέρνηση επειδή ήξερε ότι παρανομεί, παρακολουθεί πολλούς. Ό,τι κάνουν οι εγκληματίες για να καλύψουν τα νώτα τους”

-Χειμώνας και ακρίβεια. Θα τα καταφέρει ο Ελληνας φέτος;

“Θα τα καταφέρουμε μόνο και μόνο επειδή έχουμε οργανωθεί καλά και είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον. Δεν αφήνουμε κανέναν στην τύχη του. Ή μάλλον… στην τύχη που του όρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Θα αλλάξουμε την καθημερινότητά μας προς το καλύτερο. Αυτό αποτελεί υπόσχεση”.

-Η εκτίμησή σας για τον πόλεμο στην Ουκρανία;

“Είναι ένας τεχνητός πόλεμος συμφερόντων. Ευθύνη έχουν και οι Ρώσοι και οι Ευρωπαίοι. Μαζί σκοτώνουν έναν λαό για το ποιός θα κυριαρχήσει”

-Το πρόγραμμα του κόμματος το επόμενο διάστημα;

“Το επόμενο διάστημα, το μόνο πρόγραμμα, είναι το εξής: συνεχίζουμε να ξεσηκώνουμε το λαό, να του εξηγούμε καταστάσεις και συνάμα να του αναλύουμε το σύγχρονο πρόγραμμα της επόμενης νέας και ελεύθερης Ελληνικής διακυβέρνησης της χώρας. Οργανωνόμαστε, εμπνέουμε, αναλαμβάνουμε”

-Πότε να περιμένουμε τον Φαίδωνα Βόβολη στη Β. Ελλάδα;

“Έχω έρθει ήδη αρκετές φορές, αλλά βρίσκομαι και θα βρίσκομαι εκεί συνεχώς, ανά τακτά χρονικά διαστήματα που θα ανακοινώνουμε. Δεν αφήνουμε κανένα σημείο της χώρας χωρίς να είμαστε δίπλα”

-Ενα μήνυμα στους Ελληνες…

“Η υπομονή ήταν πάντα πλεονέκτημα. Ό,τι και αν περνάμε, με υπομονή και επιμονή θα καταφέρουμε να το γυρίσουμε. Απλά πιστέψτε το!”

Αφήστε μια απάντηση