Βιδάλης: “Ανάπτυξη και στήριξη της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής στην περιφέρειά μας”

Βιδάλης: “Ανάπτυξη και στήριξη της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής στην περιφέρειά μας”

Με τον αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας, κ. Γιώργο Κεφαλά, συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Β΄ Θεσσαλονίκης, Νίκος Βιδάλης.

“Υπογραμμίσαμε την ανάγκη της ουσιαστικής στήριξης που έχει ο αγροτοκτηνοτροφικος τομέας στη χώρα μας μιας και οι δυνατότητες του τόπου μας είναι μεγάλες,αλλα και τα προβλήματα πολλά!

Επίσης αναφερθήκαμε στο γεγονός ότι γενικότερα διανύουμε μια εποχή γρήγορων αλλαγών και ότι το ίδιο συμβαίνει στη Γεωργια και στην Κτηνοτροφία και ότι θα πρέπει να αυξηθούν τα αντανακλαστικά και η προσαρμοστικότητα των εμπλεκομένων!

Αναφερθήκαμε στην ουσιαστική στήριξη που παρείχε στον αγροτοκτηνοτροφικο κλάδο η κυβέρνηση κατά την κρίση του κορονοϊού ,αλλα και στην ολοκλήρωση των φετινών πιστώσεων των συνδεδεμένων ενισχύσεων φυτικής και ζωικής παραγωγής προς τους δικαιούχους!

Τελος δεσμευτήκαμε να είμαστε σε επαφή όταν απαιτείται,για την προώθηση και την καλύτερη αντιμετώπιση σχετικών θεμάτων της περιφέρειας μας,προς τα κέντρα λήψης αποφάσεων!

Κοινό μας οραμα : Η εξέλιξη,ο εκσυγχρονισμός και η προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα ανάπτυξη και στήριξη της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής στην περιφερεια μας και στη χώρα μας!”, δήλωσε αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Βιδάλης.

Αφήστε μια απάντηση