Βασίλης Καρράς: Το τελευταίο «αντίο» στον εμβληματικό λαϊκό τραγουδιστή (BINTEO)

Βασίλης Καρράς: Το τελευταίο «αντίο» στον εμβληματικό λαϊκό τραγουδιστή (BINTEO)

Το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Καρρά είπαν το μεσημέρι η σύζυγος, η κόρη, σπουδαίοι ερμηνευτές αλλά και εκατοντάδες πολίτες στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Κοκκινοχώρι Καβάλας όπως ήταν και η επιθυμία του.

Με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από το βορρά μέχρι τον νότο χιλιάδες κόσμου είπαν το ύστατο χαίρε στο σπουδαίο ερμηνευτή Βασίλη Καρρά.

Συγκίνηση και οδύνη όλοι βουρκωμένοι. Όλοι μαζί , η ορχήστρα, οι φίλοι, οι συνάδελφοι, οι συγχωριανοί αποχαιρέτησαν το μεγάλο καλλιτέχνη σιγοτραγουδώντας τους στίχους των επιτυχιών του.

Τον αποχαιρέτησαν στη γη που γεννήθηκε και ο ίδιος ήθελε να ταφεί σε αυτήν.

Στο τελευταίο αντίο στον Ιερό Ναό Αγίου Νέστορος, στο Κοκκινοχώρι της Καβάλας έπεσε η αυλαία για τον Βασίλη Καρρά.

Οι δυο γυναίκες της ζωής του, η σύζυγος και η κόρη του δίνουν η μια κουράγιο στην άλλη, απαρηγόρητες…

Ο αδελφός του, η Δέσποινα Βανδή συντετριμμένη, ο Αντώνης Ρέμος , ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Χρήστος Δάντης, ο Ζαφείρης Μελάς , ο Άγγελος Διονυσίου, η Πάολα. Όλοι δακρυσμένοι με ένα λουλούδι.

Στενοί του φίλοι, συνάδελφοι, θαυμαστές από όλη την Ελλάδα.

Ο Βασίλης Καρράς ήταν αυθεντικός , ανεπιτήδευτος ευγενής ντόμπρος και περήφανος μέχρι το τέλος. Ήταν άνθρωπος της προσφοράς βοηθούσε αθόρυβα και είχε μόνο φίλους.

«Μόνο όταν σε βάλει στο σπίτι του ο κόσμος και σε κάνει δικό του, τότε γίνεσαι μεγάλος. Κι όσο μεγαλώνεις να είσαι πιο ταπεινός, να μην πετάς» έλεγε ο Βασίλης Καρράς που έγινε μεγάλος, παρέμεινε ταπεινός και πέρασε στην αιωνιότητα έχοντας την αγάπη όλων να τον συνοδεύει.