Βέλγιο: Νεκρός από επιπλοκές του κορωνοϊού αντιεμβολιαστής πρωταθλητής kickboxing (ΒΙΝΤΕΟ)

Βέλγιο: Νεκρός από επιπλοκές του κορωνοϊού αντιεμβολιαστής πρωταθλητής kickboxing (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 3 φορές πρωταθλητής Βελγίου στο kickboxing, διαγνώστηκε πριν από 2 περίπου εβδομάδες με κορωνοϊό. Δυστυχώς υποτίμησε τις συστάσεις των γιατρών και παρά τη δύσπνοια που ένιωθε υπέγραψε για να φύγει από το νοσοκομείο χαρακτηρίζοντας τον κορωνοϊό ως γριπούλα.

Ο Φρεντερίκ Σινίστρα ήταν ένας από τους δυνατότερους ανθρώπους στο Βέλγιο. Η σωματική του διάπλαση, η υγιεινή διατροφή και η έντονη καθημερινή σωματική άσκηση δεν τον έσωσαν από τη φονική δύναμη του κορωνοϊού.

Ο 3 φορές πρωταθλητής Βελγίου στο kickboxing, διαγνώστηκε πριν από 2 περίπου εβδομάδες με κορωνοιό. Η δυσφορία στην αναπνοή και η επιμονή του προπονητή του τον έστειλαν σε νοσοκομείο.

Μετά από δύο ημέρες νοσηλείας ο θηριώδης μαχητής με το ψευδώνυμο «νεκροθάφτης» υπέγραψε το εξιτήριο παρά τις συστάσεις των γιατρών και γύρισε σπίτι του χαρακτηρίζοντας τον κορωνοϊό «γριπούλα».

Στο σπίτι του οι γιατροί συνέστησαν να χρησιμοποιεί συσκευή παροχής οξυγόνου καθώς οι πνεύμονές του βρίσκονταν στα όρια της κατάρρευσης.

Σύντομα η κατάστασή του επιδεινώθηκε ραγδαία και τελικώς ο 41 ετών αθλητής κατέληξε από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον χώρο των πολεμικών τεχνών καθώς ο Σινίστρα μεταξύ των διακρίσεων του είχε στεφθεί και τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης.

Ο προπονητής του δήλωσε στον βελγικό Τύπο πως παρά τις τεράστιες αθλητικές του επιτυχίες ο Σινίστρα ποτέ δεν πείστηκε για την επικινδυνότητα του ιού και μέχρι το τέλος παρέμεινε αμετανόητος αντιεμβολιαστής.

Δείτε το θέμα από το δελτίο ειδήσεων του MEGA:

Αφήστε μια απάντηση