Αφού ρε Μπάμπη δεν μπορούσες, γιατί μας χάλασες το όνειρο;

Αφού ρε Μπάμπη δεν μπορούσες, γιατί μας χάλασες το όνειρο;

Δηλώσεις σοκ από τον ιδιοκτήτη, προπονητή και γενικό υπεύθυνο το Ορφέα Ξάνθης, Μπάμπη Χατζημεστή. Παρά το ότι οι κιτρινόμαυροι εξασφάλισαν την άνοδό τους στη Superleague 2, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο όσον αφορά τη συμμετοχή τους σε αυτή. Κι αυτό διότι τα λεφτά είναι πολλά και όπως φαίνεται ο κ. Χατζημεστής αδυνατεί να ανταποκριθεί:

«Το αργότερο μέχρι τις 18-20 Ιουλίου θα πρέπει να έχουμε απαντήσεις. Πρώτη κίνηση θα είναι να συζητήσουμε με τον ΑΟΞ. Αν βρεθεί με την μεγάλη ομάδα της Ξάνθης η χρυσή τομή και μπορέσουμε να είμαστε ουσιαστικά η β’ ομάδα της τότε όλα θα προχωρήσουν. Αν αυτό δεν συμβεί, θα βρούμε άλλες λύσεις.

Το σίγουρο όμως είναι ότι ο Ορφέας δεν θα πουληθεί εύκολα και δεν θα πάει σε ξένα χέρια με τίποτα. Θα προτιμούσα να πάρει το ΑΦΜ κάποια ομάδα από γειτονικό νομό, από την Κομοτηνή ή την Αλεξανδρούπολη, παρά να την πάρει κάποιος ξένος. Αν τίποτα απ’ αυτά δεν συμβεί τότε θα παραμείνουμε στην Γ’ Εθνική και θα είμαστε μια χαρά», τόνισε σε δηλώσεις του.

Και το ερώτημα αμείλικτο: Αφού αγαπητέ ήξερες οτι δεν μπορούσες να ανταποκριθείς γιατί ανέβηκες; Γιατί έκοψες τον δρόμο στον Ποσειδώνα, χαλώντας μας το όνειρο;

Σε περίπτωση, τελικά, που ο Ορφέας αποφασίσει να παραμείνει στη Γ΄ Εθνική, τότε την “εντολή” σχηματισμού ΠΑΕ θα πάρει ο Αχέρωντας Καναλακίου και εάν ούτε κι αυτός τα καταφέρει, τότε θα είναι η σειρά του Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Το καλό της υπόθεσης είναι πως υπάρχει χρόνος μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, καθώς η απόφαση της ΕΠΟ αναφέρει πως ακόμα κι αν ξεκινήσουν οι αγώνες θα μπορούν να εισέρχονται ομάδες που δημιουργούν καινούριες ΠΑΕ.

Για να δούμε τι θα γίνει…

Αφήστε μια απάντηση