Αφησε “αποτύπωμα” η Μελίνα Μποτέλλη στον Δήμο Θερμαϊκού

Αφησε “αποτύπωμα” η Μελίνα Μποτέλλη στον Δήμο Θερμαϊκού

Στο κατάμεστο από κόσμο θέατρο ΚΑΠΠΑ2000 του Δήμου Θερμαϊκού, η Μελίνα Μποτέλλη έδωσε ρεσιτάλ ηθοποιίας, με τον θεατρικό μουσικό μονόλογο ΔΥΟ ΓΥΜΝΑ ΑΣΠΡΑ ΧΕΡΙΑ που έγραψε, σκηνοθετεί και ερμηνεύει η ίδια.

Μπροστά σε ένα κοινό που επί δύο ώρες παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα την ηθοποιό, να ξεδιπλώνει το υποκριτικό της ταλέντο και να μεταφέρει με εκπληκτικό τρόπο τα μηνύματα για την αξία της μητρότητας ,της οικογένειας, των δασκάλων και των ανθρώπων της τέχνης.

Ένας μονόλογος που μίλησε κατευθείαν στις καρδιές των θεατών, οι οποίοι στο τέλος χειροκροτούσαν όρθιοι την Μελίνα και περίμεναν καρτερικά να σφίξουν το χέρι της καλλιτέχνιδας που τους χάρισε μοναδικές στιγμές με το έργο της. Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιώργος Τσαμασλής μίλησε και εξήρε το έργο της κας Μποτέλλη ευχαριστώντας το πολυπληθές κοινό των συνδημοτών του που κατέκλυσε το θέατρο.

Μερικά σχόλια από το ενθουσιασμένο κοινό:

«Είμαστε τυχεροί που βρεθήκαμε απόψε εδώ. Απόψε αλλάζει η ζωή μας»

«Οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για να περιγράψουν αυτό που ζήσαμε χθες το βράδυ!!!»

«Δύο γυμνά άσπρα χέρια “! Μία υπέροχη παράσταση από μία μοναδική καλλιτέχνιδα!»

«ένας θεατρικός μουσικός μονόλογος με ερμηνεύτρια τη Μελίνα Μποτέλλη, που αποτελεί ύμνο στη μητρότητα, την οικογένεια, στην αγάπη!!!

«Δυο γυμνά χέρια μας ταξίδεψαν και μας ζέσταναν μέσω μιας υπεροχής ερμηνείας μιας ψυχής μοναδικής που αντανακλά ταλέντο και ήθος!»

Το ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. και ο Δήμος Θερμαϊκού ευχαριστεί θερμά για την εξαιρετική παράσταση την Κα Μποτέλλη και τους συνεργάτες της, προσβλέποντας και σε μελλοντική εκ νέου συνεργασία.

Αφήστε μια απάντηση