Αυτός είναι ο Τούρκος με το ’70s look που έχει τρελάνει το TikTok (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτός είναι ο Τούρκος με το ’70s look που έχει τρελάνει το TikTok (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος είναι ο μυστηριώδης Τούρκος που έχει κατακτήσει το ελληνικό TikTok;

Τους τελευταίους μήνες ένας άνδρας με χαρακτηριστικό μουστάκι, καρέ καστανά μαλλιά και look βγαλμένο από τα ’70s έχει κατακλύσει τις αρχικές σελίδες σε TikTok και Instagram, τρελαίνοντας τους χρήστες των social media.

Ο λόγος για τον 41χρονο Murat Erdem από τη γειτονική Τουρκία, ο οποίος με τα βίντεο και το εκκεντρικό ντύσιμό του έχει μαγνητίσει όλα τα βλέμματα.

Σε κάθε ανάρτησή του οι κινήσεις του είναι ίδιες, με τη μόνη αλλαγή να αποτελούν τα outfit του, πάντα με μία… νοσταλγική διάθεση από τη δεκαετία του ’70.

Με φόντο το κατάστημα ξηρών καρπών του στο Καχραμανμαράς ο Murat Erdem πλησιάζει με… μυστηριώδες ύφος την κάμερα, κλείνει τσαχπίνικα το μάτι και κάνει thumbs up στο κοινό του και ύστερα με μία χαρακτηριστική κίνηση στέλνει όλη του την αγάπη από τα βάθη της καρδιάς του.

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, μία από τις μεγάλες του επιρροές είναι ο Τούρκος τραγουδιστής και ηθοποιός Ferdi Tayfur και όπως φαίνεται, η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική.

Τους τελευταίους μήνες ο Murat Erdem έχει κατακτήσει το ελληνικό TikTok, έχοντας ως μουσική υπόκρουση το τραγούδι «Έκπτωτος Άγγελος» του Νίκου Οικονομόπουλου, με την cult persona του να… πρωταγωνιστεί σε σενάρια βγαλμένα από τη ζωή.