Αυτός είναι ο νεότερος υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Τζιτζικώστα και είναι από τη Μηχανιώνα!

Αυτός είναι ο νεότερος υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Τζιτζικώστα και είναι από τη Μηχανιώνα!

Ο Βαγγέλης Λαζαρίδης είναι ο νεότερος υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όντας μόλις 23 ετών. Ο Μηχανιώτης, υποψήφιος μας συστήνει τον εαυτό του:

“Φίλες και φίλοι, σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου με την παράταξη «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα ως Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, αποδεχόμενος με χαρά την πρόταση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία με τιμά ιδιαιτέρως!

Όντας γεννηθείς το 2000, θα είμαι ο νεότερος υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού! Η ευθύνη μεγάλη, γιατί δίνω μια μάχη για να ακουστεί και η γενιά μας, όχι απλά ως εκπρόσωπος της, αλλά ως κομμάτι της.

Θα είμαι αυτή η νέα φωνή που αναζητάτε.

Η φωνή της γενιάς μας.

Θα αγωνιστώ για την Θεσσαλονίκη, την περιοχή που μεγαλώνω και ζω, αλλά και κάθε μικρό ή μεγάλο χωριό, σε κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκης και των περιχώρων της.

Γεννημένος στην Νέα Μηχανιώνα, γνωρίζω κάθε περιοχή που υπάγεται στον Δήμο Θερμαϊκού ως αναπόσπαστο κομμάτι της παιδικής, εφηβικής και ενήλικης ζωής μου.

Η Θεσσαλονίκη θα είναι πρωταγωνίστρια την επόμενη μέρα. Οδεύουμε στον δρόμο των επενδύσεων και της ανάπτυξης και έτσι οφείλουμε να συνεχίσουμε, με επικεφαλής τον Απόστολο.

Σας ζητάω να με τιμήσετε με την ψήφο σας και με την εμπιστοσύνη σας.

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Λαζάρου,
και κάπως έτσι ξεκινάει μια νέα περιπέτεια”.

Αφήστε μια απάντηση