Αυτοκίνητα μιας άλλης εποχής θα βολτάρουν αύριο στον Δήμο μας…

Αυτοκίνητα μιας άλλης εποχής θα βολτάρουν αύριο στον Δήμο μας…

Αύριο Κυριακή 20 Μαρτίου, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ευτυχίας, σας προτείνουμε μια βόλτα στον Δήμο Θερμαϊκού, όπου και θα βρίσκονται τα ιστορικά – κλασσικά αυτοκίνητα του συλλόγου ΣΙΑΒΕ.

O Δήμος Θερμαϊκού , η Αντιδημαρχία Τουρισμού Αθλητισμού Πολιτισμού Εθελοντισμού Δήμου Θερμαϊκού και ο Σύλλογος Ιστορικών Αυτοκινήτων Βορείου Ελλάδος, σας προσκαλούν σε μία βόλτα στην παραλία του Δήμου με θέα τη θάλασσα και τα πιο ταξιδεμένα στο παρελθόν αυτοκίνητα.

Από τις 10.00 π.μ. έως τη 13.00 μ.μ. , θα βρίσκονται παρκαρισμένα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Περαίας ΚΑΠΠΑ 2000 όπου τα μέλη του συλλόγου και κάτοχοι των αυτοκινήτων θα παρευρεθούν στην ετήσια κοπή πίτας του συλλόγου καθώς και στην διεξαγωγή εκλογών για το Δ.Σ. του συλλόγου.

Ο περιβάλλων χώρος τους αθλητικού κέντρου ΚΑΠΠΑ 2000 θα γεμίσει από την ομορφιά μιας άλλης εποχής, και η εικόνα θα σας ταξιδέψει στο πιο ωραίο σας νοσταλγικό στερέωμα.

Ένα δεν προλάβετε να τα συναντήσετε εκεί, τα ιστορικά αυτοκίνητα θα συνεχίσουν την βόλτα τους για έναν καφέ διασχίζοντας τους δρόμους του δήμου Θερμαϊκού, στην παραλία των Νέων επιβατών μετά τη μία 13,00 μ.μ και θα εκθέσουν την ομορφιά τους δίπλα στο κύμα ολοκληρώνοντας ένα τέλειο τοπίο που προσφέρει ο Δήμος, με μία ‘’τονωτική ένεση’’ πολιτισμού και ιστορίας των 4 τροχών που συγκεντρώνει ο ΣΙΑΒΕ με τον στόλο των αυτοκινήτων του.

Τι θα λέγατε λοιπόν για έναν καφέ με ξεχωριστή θέα ;

Αφήστε μια απάντηση