Αρχισε το Φεστιβάλ Θεάτρου Θερμαϊκού

Αρχισε το Φεστιβάλ Θεάτρου Θερμαϊκού

Με την τελετή έναρξης και μία μικρή πρώτη παράσταση εκτός συναγωνισμού άρχισε στο ΚΑΠΠΑ το 1ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Θερμαϊκού. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε, δίνοντας σημαντικό παρών, ενώ ανάμεσα στους θεατές ήταν και ο επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών”, Γιώργος Χατζηβαλάσης, ο οποίος δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήριά του σε όλους όσους συμμετέχουν στο εγχείρημα:

“Ο πολιτισμός ενώνει!
Με ιδιαίτερη χαρά παρακολουθήσαμε σήμερα την τελετή έναρξης του 1ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Θερμαϊκού, το οποίο συνδιοργανώνουν όλοι μαζί οι πολιτιστικοί σύλλογοι του δήμου μας, όλων των δημοτικών ενοτήτων. Ο τοπικισμός και το πείσμα που μας κρατούν χωρισμένους στην πολιτική, έδωσαν τη θέση τους στη συνεργασία και τον κοινό πόθο για την πολιτιστική ανάπτυξη και ανάδειξη του τόπου μας.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν για την οργάνωση του Φεστιβάλ και ιδιαίτερα στον Πολιτιστικό Σύλλογο της Αγ. Τριάδας και την σκηνοθέτη της θεατρικής του ομάδας, κ Γιώτα Αλεξόπουλου, που είχαν την ιδέα και αγωνίστηκαν κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες για την πραγμάτωση της.
Μπράβο σε όλους!”, έγραψε στην ανάρτησή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αφήστε μια απάντηση