Αρχισαν τα πισώπλατα “μαχαιρώματα” εντός της διοίκησης Τζέκου

Αρχισαν τα πισώπλατα “μαχαιρώματα” εντός της διοίκησης Τζέκου

Νωρίς-νωρίς φαίνεται πως άρχισαν τα…πισώπλατα “μαχαιρώματα” εντός της διοίκησης του Θόδωρου Τζέκου, κάτι που προκαλεί εντύπωση, δεδομένου πως δεν έχουν περάσει ακόμα ούτε 5 μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων της.

Το ρεπορτάζ λέει πως υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ αντιδημάρχων και λόγια που ακούγονται δεξιά κι αριστερά, με τις επικρίσεις να μεγαλώνουν από μέλη της παράταξης “Συμμετέχω-Θερμαϊκός” που δεν έχουν πάρει διοικητική καρέκλα.

Τους “ασκούς του Αιόλου” άνοιξε πριν από μερικές ημέρες ο κ. Θάνος Κουμπαρούλης (δεξί χέρι του Τζέκου σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και εμπνευστή του προγράμματος της παράταξης).

Για να θυμηθούμε τι είπε ο κ. Κουμπαρούλης στις 18 Απριλίου, μόλις, δηλαδή, πριν από 14 ημέρες…

“ΚΟΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΡΥΨΑΛΑ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΖΕΚΟΥ -ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ

Σε Βατερλό της παράταξης με ευθύνη του Δημάρχου κατέληξε η ψηφοφορία για το θεσμό του Συμπαραστάτη του Δημότη. Σχεδόν οι μισοί Σύμβουλοι δεν ψήφισαν τους μέχρι πριν λίγους μήνες συναγωνιστές τους. Επικράτησαν τα τοπικά φέουδα που προήλθαν από τη διάσπαση του Δήμου σε Ενότητες – τάχα για ανάπτυξη του Δήμου και ο πιλιτικαντισμός.

Ως υπεύθυνος και συγγράψας μετά από πολύμηνο κόπο το εκλογικό Πρόγραμμα της Παράταξης «Συμμετέχω Θερμαϊκός» θα παρατηρώ για την πιστή τήρησή του.

Διαφορετικά θα επανέλθω.

Σε όσους νομίζουν ότι έφυγα, θέλω να τους ενημερώσω ότι δεν έφυγα, απλά πήγα λίγο πιο πέρα.

Καλή επιτυχία στο φίλο Τάσο Πεχλιβάνη.

Yποσ. Η φωτογραφία από την καφετέρια Βιέννα, στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση στην Περαία. Στο κέντρο ο υπεύθυνος Προγράμματος του Συνδιασμού Συμμετέχω Θερμαϊκός Θάνος Κουμπαρούλης (μέλος της τετραμελούς Επιτροπής) στον οποίο απευθύνεται ο Θόδωρος Τζέκος να σηκωθεί και να αναπτύξει το Πρόγραμμα. Αυτό για τους άκαπνους”

Το BestCity.gr, έχει το ρεπορτάζ και θα επανέλθουμε μετά το Πάσχα με γαργαλιστικές λεπτομέρειες…