Αρχισαν οι ετήσιες δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων στο καταφύγιο ACE της Επανομής (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Αρχισαν οι ετήσιες δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων στο καταφύγιο ACE της Επανομής (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πραγματοποιούνται στο καταφύγιο ACE της Επανομής, στειρώσεις αδέσποτων ζώων. Η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι την επόμενη Τετάρτη με στειρώσεις σκύλων εώς την Κυριακή και γατιών τις επόμενες ημέρες.

Σήμερα το πρωί, την δομή επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΠΠΑΖΑΘ, Αντώνης Ζαβέρκος, καθώς ο σύνδεσμος συνεργάζεται πάρα πολύ στενά με το καταφύγιο το οποίο απαρτίζεται από στελέχη που έρχονται από την Γερμανία.

Ο κ. Ζαβέρκος, είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με την υπεύθυνη του καταφυγίου, Χάμε Λόρεν Ατσε, αλλά και να παρακολουθήσει από κοντά κάποιες επεμβάσεις στα ζώα.

“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την όλη διαδικασία, εδώ στο ACE, από την φροντίδα που τυγχάνουν τα ζώα, αλλά και από την μεταξύ μας συνεργασία ως ΣΥΠΠΑΖΑΘ ο οποίος στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις αυτή την προσπάθεια σε καθημερινή βάση”, τόνισε αμέσως μετά την επίσκεψή του κ. Ζαβέρκος.

ACE και ΣΥΠΠΑΖΑΘ συνεργάζονται στενά σε αυτό το καταφύγιο με τον Σύνδεσμο να χορηγεί φάρμακα, εμβόλια, τσιπάκια, τροφές και ότι άλλο χρειάζεται, ενώ διαθέτει τα αυτοκίνητά του ανά πάσα στιγμή για διάφορα περιστατικά που προκύπτουν. Συνολικά θα γίνουν αυτές τις ημέρες 200 δωρεάν στειρώσεις, θα διαρκέσουν εννέα μέρες με δύο εθελοντές κτηνιατρους και δεκαπέντε εθελοντές από Γερμανία και Ελλάδα. Ο ΣΥΠΠΑΖΑΘ, προσφέρει δωρεάν τα δύο του αμάξια βανακια τα τσιπάκια, εμβόλια, χάπια και αμπούλες αποπαρασίτωσης και τα φάρμακα για τις στειρώσεις καθώς και όλο του το προσωπικό για τους Δήμους Θερμαϊκού, Καλαμαριάς και Θέρμης.

Ο ΣΥΠΠΑΖΑΘ, όπως πάντα, πρωτοπόρος σε όλες τις δράσεις για την περίθαλψη και ευζωία των αδέσποτων φίλων μας, με τον άοκνο πρόεδρο, Αντώνη Ζαβέρκο, που όπως είναι γνωστό άλλωστε, είναι φιλόζωος και αφιερώνει όλη του την ενέργεια στα ζωάκια συντροφιάς και στην σωστή περίθαλψή τους

Αφήστε μια απάντηση