Αρχίζει το “ταξίδι της ανόδου” για την Αναγέννηση Επανομής-Πρώτη “μάχη” στα Γιαννιτσά

Αρχίζει το “ταξίδι της ανόδου” για την Αναγέννηση Επανομής-Πρώτη “μάχη” στα Γιαννιτσά

Το ταξίδι της ανόδου στη Γ΄ Εθνική ξεκινά σήμερα για την Αναγέννηση Επανομής! Οι “πρασινοκίτρινοι”, μετά από αρκετές ημέρες προετοιμασίας θα προσπαθήσουν από σήμερα να διεκδικήσουν τ΄ όνειρό τους, που δεν είναι άλλο από την επαναφορά της ιστορικής ομάδας στις εθνικές κατηγορίες.

Η πρώτη “μάχη” θα δοθεί, στις 4 το απόγευμα, στα Γιαννιτσά κόντρα στον τοπικό Εθνικό. Μια ομάδα η οποία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, μέσα στην έδρα της, δεν έχει δεχτεί ούτε γκολ!

Ο προπονητής, Γιάννης Μπαλασάς, έχει έναν σημαντικό πονοκέφαλο και δεν είναι άλλος από αυτόν της θέσης του τερματοφύλακα. Μετά αποβολή του γκολκίπερ Σταυρού Κουρουτσαλάκη, στο τεέυταίο παιχνίδι και με βάση το γεγονός ότι ο δεύτερος βασικός τερματοφύλακας λείπει για σεζόν σε κάποιο νησί, οι επιλογές είναι εξαιρετικά ελάχιστες. Η θέση του άσου θα είναι έκπληξη για την Αναγέννηση και μένει να δούμε τι έχει σκεφτεί ο Μπαλασάς…

Από το σημερινό ματς απών θα είναι και ο Μαγκώτσιος ο οποίος είναι τιμωρημένος, ενώ θα επιστρέψει ο Ρίζος Μπικιάρης, ο οποίος εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του.

Καλή επιτυχία στην Αναγέννηση!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των μπαράζ:

ΠΑΟΚ Κρηστώνης-Αστέρας Τριποτάμου
Σβορώνος-Μελιτέας Μελίτης
Εθνικός Γιαννιτσών-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ
Ρεπό: ΑΟ Χανιώτης

Στη Β΄ κατηγορία της ΕΠΣΜ, για την φάση των play offs, ο Αχιλλέας Περαίας υποδέχεται τον Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης, στις 11:30, ενώ για την 18η αγωνιστική της Γ΄ κατηγορίας η Αναγέννηση Ν. Επιβατών υποδέχεται τις Ελπίδες Φοίνικα., στις 5 το απόγευμα.

Αφήστε μια απάντηση