Αρχίζει αύριο το Συνέδριο της ΝΔ-Η πενταμελής “αποστολή” των συνέδρων από τον Δήμο Θερμαϊκού

Αρχίζει αύριο το Συνέδριο της ΝΔ-Η πενταμελής “αποστολή” των συνέδρων από τον Δήμο Θερμαϊκού

Αρχίζει αύριο στην Αθήνα το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως συμβαίνει όλα τα τελευταία χρόνια, οι εργασίες και αυτού του «γαλάζιου» Συνεδρίου θα λάβουν χώρα στο Metropolitan Expo, τον εκθεσιακό χώρο που βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενώ, πριν την ομιλία του Πρωθυπουργού, θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Χαιρετισμό κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου θα απευθύνουν εκπρόσωποι κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς και εκπρόσωποι άλλων κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Παράλληλα, τη δεύτερη μέρα των εργασιών του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν οι τοποθετήσεις των συνέδρων σε έξι θεματικές ενότητες, οι οποίες είναι:

*«Ασφάλεια για όλους»,
*«Προστασία του Περιβάλλοντος και αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης»,
*«Καθημερινότητα: Κράτος φιλικό για τους πολίτες & Δίκαιη ανάπτυξη»,
*«Ενδυνάμωση της διεθνούς εικόνας της Ελλάδας»,
*«Νέα Δημοκρατία: Τολμά να εξελίσσεται μένοντας σταθερή στις αξίες της», και
*«Πολιτικές για τους νέους».

Κατά τη διάρκεια της θεματικής «Πολιτικές για τους νέους» οι νεότεροι βουλευτές του κόμματος θα παρουσιάσουν μια δέσμη προτάσεων που αφορούν τη νέα γενιά.

Επιπλέον, το Σάββατο 7 Μαΐου θα λάβει χώρα η παρουσίαση του project για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του κόμματος.

Την Κυριακή 8 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι ομιλίες του τ. Επιτρόπου Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρη Αβραμόπουλου, του Αντιπρόεδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά, καθώς και του πρώην Προέδρου του κόμματος και πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής και Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Παύλου Μαρινάκη και του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Πριν τη λήξη των εργασιών, θα απευθύνει ομιλία προς το σώμα των συνέδρων ο Πρόεδρος του κόμματος και Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού θα εκπροσωπήσουν οι Αντώνης Ζαβέρκος, Κατερίνα Μπότη, Νίκος Τσαμασλής, Κώστας Καραπουλουτίδης και Γιώργος Ασημακόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση