Από σήμερα ενισχυμένα δρομολόγια προς Επανομή και Ποταμό

Από σήμερα ενισχυμένα δρομολόγια προς Επανομή και Ποταμό

Με καθημερινά ενισχυμένα δρομολόγια προς τις παραλίες της Επανομής ξεκινάει από ΣΗΜΕΡΑ, 1η Ιουλίου, το καλοκαιρινό πρόγραμμα δρομολογίων για τις λεωφορειακές γραμμές 69 ΙΚΕΑ-ΕΠΑΝΟΜΗ και 77 Ν.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ-ΕΠΑΝΟΜΗ.

Η ΚΤΕΛ Σερρών που εκτελεί συγκοινωνία στην ευρύτερη περιοχή της Επανομής και σε συνεργασία με την ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, θα διαθέσει τέσσερα λεωφορεία επιπλέον(συνολικά 10 λεωφορεία) στις συγκεκριμένες γραμμές για την ομαλή διεξαγωγή των δρομολογίων και την άνετη μεταφορά των επιβατών, για τους μήνες ΙΟΥΛΙΟ & ΑΥΓΟΥΣΤΟ.

Προς την ιδιαίτερη παραλία του Ποταμού, καθημερινά θα εκτελούνται 17 δρομολόγια από την Επανομή προς τον Ποταμό από την 77Η γραμμή (ΕΠΑΝΟΜΗ-ΠΟΤΑΜΟΣ) και μεταξύ των ωρών 8:45′ ως 21:15′, ωράριο διευρυμένο για την καλύτερη εξυπηρέτηση.

“Το προσωπικό της ΚΤΕΛ Σερρών σας εύχεται καλό καλοκαίρι, σας ευχαριστεί για την προτίμηση και σας παρακαλεί για την απρόσκοπτη διέλευση του αστικού λεωφορείου προς την παραλία του Ποταμού, μην παρκάρετε τα οχήματα σας στα σημεία διέλευσης που έχουν οριοθετηθεί με κώνους, σεβαστείτε τους συμπολίτες μας που έχουν το λεωφορείο ως μοναδικό μέσο μεταφοράς. Χρησιμοποιούμε την μάσκα μας σε κάθε επιβίβαση!
Πληροφορίες στο site https://astikathess.gr ή στο τηλέφωνο 6996211918.”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία.

Αφήστε μια απάντηση