Αποστολή στη Λάρισα για τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου-Που παίζουν Αναγέννηση Επανομής, Αχιλλέας Περαίας και Αναγέννηση Ν. Επιβατών

Αποστολή στη Λάρισα για τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου-Που παίζουν Αναγέννηση Επανομής, Αχιλλέας Περαίας και Αναγέννηση Ν. Επιβατών

Για δεύτερη φορά, μέσα σε τρεις εβδομάδες, ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου επισκέπτεται ΣΗΜΕΡΑ Κυριακή τη Λάρισα, αυτή τη φορά παίζοντας στο γήπεδο Νεάπολης, κόντρα στον Δωτιέα Αγιάς (15.00). Ο τεχνικός του “Αγιαξ”, Κώστας Γαλτσίδης δεν υπολογίζει μόνο στον τραυματία Μεληκιώτη.
Στην 20μελή αποστολή του Κεραυνού, που θα διεκδικήσει το πρώτο τρίποντο μετά από δυο ισοπαλίες με 1-1, συμπεριλήφθηκαν οι Παπαδόπουλος, Γκάκος, Κιουλτζόπουλος, Σολομωνίδης, Μετάι, Πολυζάς, Νικολαϊδης, Ιωσηφίδης, Μουρατίδης, Κόμνος, Γ. Νικολίτσας, Πορτοκαλάς, Σπ. Νικολίτσας, Τελιέ, Αλεξόπουλος, Δαβής, Ζορπίδης, Θεοδωρίδης, Φροσύνης και Κατσιάκης.

Για την Α1 κατηγορία, η Αναγέννηση Επανομής περιμένει στο γήπεδό της τον Φοίνικα Πολίχνης. Με τη βοήθεια του κόσμου, οι “κιτρινοπράσινοι” μπορούν να πάρουν τη νίκη, κρατώντας δική τους την κορυφή της βαθμολογίας στον 2ο όμιλο!

Για ένα διπλό του θα του εκτοξεύσει ψάχνει ο Αχιλλέας Περαίας στη Σουρωτή. Οι “βραζιλιάνοι” του Ορφέα, είναι δύσκολη ομάδα, όμως ο Αχιλλέας έχει τις δυνατότητες για την έκπληξη!

Τέλος, πρωινή η Αναγέννηση Ν. Επιβατών, παίζει στις 11, στο γήπεδο του Μ. Αλεξάνδρου, στα “Καμινίκια”, κόντρα στην ΑΕ Χαριλάου-Αγ. Ελευθερίου. Ολα τα υπόλοιπα ματς αρχίζουν στις 3 το μεσημέρι.

Αφήστε μια απάντηση