Αποστολή στην Εδεσσα για τον Ποσειδώνα-Προκλητική ανακοίνωση της Θύελλας Σαρακηνών

Αποστολή στην Εδεσσα για τον Ποσειδώνα-Προκλητική ανακοίνωση της Θύελλας Σαρακηνών

Στην Εδεσσα ταξιδεύει σήμερα η αποστολή του Ποσειδώνα Μηχανιώνας, όπου στις 3 το μεσημέρι θα κοντραριστεί με τον ιστορικό τοπικό Εδεσσαϊκό, στο πλαίσιο του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Οι “κυανόλευκοι” θα προσπαθήσουν να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές κατά τις οποίες έμειναν μακριά από τη νίκη. Βεβαίως, το ματς είναι πολύ δύσκολο, αλλά ο Ποσειδώνας έχει αποδείξει πως έχει ποιότητα και μπορεί να βγαίνει νικητής από τέτοια παιχνίδια.

Συνοπτικά η εικόνα της τρέχουσας αγωνιστικής:

Χθες:

Μακεδονικός-Κοζάνη 1-1
Θύελλα Σαρακηνών-Ηρακλής Αμπελοκήπων 2-2

Σήμερα:

Πόντιοι Κοζάνης-Αναγέννηση Γιαννιτσών
Λευκίμμη-Αγ. Ματθαίος
Μ. Αλεξανδρος Τρικάλων Ημαθίας-Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης
Εδεσσαϊκός-ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ

Στο μεταξύ προκλητική ανακοίνωση στην οποία θυμάται το προ διετίας παιχνίδι της στη Μηχανιώνα, εξέδωσε η Θύελλα Σαρακηνών, προκαλώντας ερωτηματικά με αυτή της την αναφορά και αλγεινές εντυπώσεις. Κι όλα αυτά μετά από ένα ματς με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Διαβάστε και βγάλτε συμπεράσματα:

“Γίναμε μάρτυρες μιας ακόμα παράστασης σήμερα με πρωταγωνιστή τον γνωστό άγνωστο (προ διετίας αλησμόνητα τα 8 λεπτα καθυστερήσεων που κράτησε περιμένοντας μέχρι να σκοράρει η γηπεδούχος τότε Μηχανιώνα) 23χρονο κύριο Λουκά Ρηγόπουλο του συνδέσμου Ημαθίας.

Όπως θα δείτε στο βιντεο λίγο πριν το 42ο λεπτό η ομάδα μας σκοράρει απο κανονική θέση με τον επόπτη κύριο Αθανάσιο Παπαδάκη αλλά και τον διαιτητή να δείχνουν την σέντρα…ΟΜΩΣ μετά απο διαμαρτυρίες 4-5 παικτών του Ηρακλή Αμπελοκήπων ο διαιτητής παίρνει μια άνευ προηγουμένου απόφαση και αδειάζοντας τον επόπτη αλλα και τον ίδιο του τον εαυτό αποφασίζει να ακυρώσει το γκολ σαν offside!!!

Να σημειωθεί πως ο επόπτης ελέγχει την φάση όντας στην ευθεία ενώ ο 23χρονος κύριος Ρηγόπουλος κόβει βόλτες στο κέντρο του γηπέδου αλλά συμβουλευόμενος το VAR (εν προκειμενο το αλάνθαστο προφανώς ένστικτο του) παίρνει την φάση πάνω του και καταδικάζει τον κόπο και τις θύσιες μιας ομάδος που ματώνει οικονομικά κάθε χρόνο και αγωνίζεται με ήθος και αξιοπρέπεια προάγοντας το αθλητικό πνεύμα και στηρίζοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο συθέμελα.

Ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία του εν λόγω διαιτητή και καλύτερη επιλογή προσώπων ειδικά σε αγώνες που μπορεί να κρίνουν μια κατηγορία.

Φτάνει με τους αριβίστες,ανώριμους και ανεπαρκείς πιτσιρικάδες.

Για το ΔΣ ο πρόεδρος Ηλίας Αταλασίδης”.

Στη συνέχεια επισυνάπτεται το βίντεο της επίμαχης φάσης το οποίο δεν μας αφορά. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουν οι άνθρωποι των Σαρακηνών είναι να μην μπλέκουν μήλα με πορτοκάλια!

ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ν. ΕΠΙΒΑΤΩΝ

Στις 12:45 για την Γ΄ κατηγορία στο γήπεδο της Μίκρας η Αναγέννηση Ν. Επιβατών παίζει με την Αναγέννηση Επταπυργίου, ενώ στους Ταγαράδες, ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου κοντράρεται με τη Δόξα Τριλόφου.

Ως γνωστόν, έχει αναβληθεί, λόγω κορωνοϊού, η αναμέτρηση της Αναγέννησης Επανομής με τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς.

Αφήστε μια απάντηση