Αποθέωση Ζαβέρκου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θερμαϊκού

Αποθέωση Ζαβέρκου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θερμαϊκού

Τον απολογισμό των 2 τελευταίων ετών στον ΣΥΠΠΑΖΑΘ έκανε ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θερμαϊκού, ο πρόεδρος του Συνδέσμου και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Θερμαϊκού, Αντώνης Ζαβέρκος.

Αυτό που ακολούθησε μετά την παρουσίαση των πεπραγμένων δεν έχει προηγούμενο, καθώς όλοι μα όλοι οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων μίλησαν με τα θερμόμετρα λόγια για το έργο του ΣΥΠΠΑΖΑΘ, ακόμα και αυτοί που ήταν αρχικά αντίθετοι.

Πρώτος πήρε το λόγο, ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής: ” Ενα μεγάλο μπράβο στον Αντώνη τον Ζαβέρκο ο οποίος δίνει τα πάντα και την ψυχή του για τον ΣΥΠΠΑΖΑΘ και το έργο του φαίνεται…”

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της “Νέας Πορείας”, Γιάννης Μαυρομάτης, σημείωσε: ” Συγχαρητήρια στον κ. Ζαβέρκο για έναν Σύνδεσμο που προεκλογικά πολεμήσατε κ. Τσαμασλή, μιλώντας για κατάργησή του”.

Με τα θερμότερα λόγια μίλησαν και οι υπόλοιποι αρχηγοί των παρατάξεων. Ο κ. Τζέκος, έδωσε συγχαρητήρια, ο Γιώργος Χατζηβαλάσης, παραδέχθηκε πως ήταν λάθος που δεν ψήφισε υπερ, λέγοντας πως ο ΣΥΠΠΑΖΑΘ με τον Αντώνη Ζαβέρκο βοηθά πάρα πολύ, ο κ. Παράσχου χαρακτήρισε θεάρεστο το έργο του, η κ. Μώραλη, τόνισε πως έχει προσωπική εμπειρία από τη βοήθεια του ΣΥΠΠΑΖΑΘ με δύο γατούλες που είχαν πρόβλημα, ενώ τα καλύτερα είπε και ο Δημήτρης Καπλάνης.

Πραγματική αποθέωση….

Αφήστε μια απάντηση