Απάντηση Χατζηβαλάση σε Μισαλέμη: ” Η αλήθεια δεν ήταν ποτέ εύπεπτη…”

Απάντηση Χατζηβαλάση σε Μισαλέμη: ” Η αλήθεια δεν ήταν ποτέ εύπεπτη…”

Συνεχίζεται ο “χαρτοπόλεμος” ανακοινώσεων μεταξύ του Ιωσήφ Μισαλέμη και του Γιώργου Χατζηβαλάση. Τούτη τη φορά είναι η σειρά του επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών” να απαντήσει στον αντιδήμαρχο υγείας, ως εξής:

“Κύριε” Μισαλέμη, σας ευχαριστώ για την οντότητα που μου δίνετε! Στον Οργανισμό προσλήφθηκα ως Διευθυντής πριν από 36 χρόνια. Αν ίσχυαν τα λεγόμενά σας, θα ήμουν αυτός που οδήγησα και στην απόλυτη επιτυχία τον ΟΑΣΘ, όταν μία μετοχή άξιζε 1.200.00 €.

Έχω υπηρετήσει και υπηρετώ ακόμα στον ΟΑΣΘ από αρκετές διευθυντικές θέσεις, πάντα ως υπάλληλος και όχι ως αποφασιστικό διοικητικό όργανο. Ευτυχώς για μένα είχα διαχωρίσει πολύ νωρίς τη θέση μου από την τελευταία διοίκηση των μετόχων, που βούλιαξε τον Οργανισμό. Όλα αυτά όμως, είναι άσχετα από την πολιτική κριτική που άσκησα στο πρόσωπο σας.

Για να σας διευκολύνω, εγώ θα σας πω ότι είμαι ο χειρότερος εγκληματίας της χώρας. Εδώ όμως δεν κρίνομαι εγώ αλλά εσείς! Ο αρνητικός συμψηφισμός που επιδιώκετε, δεν αλλάζει το ερώτημα που έθεσα δημόσια μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Δηλώνατε ότι δεν κάνατε τίποτα στην ΤΕΘ και θα παραιτηθείτε της αμοιβής σας; Ναι ή Όχι; Και γιατί αφού το δηλώνατε, έρχεστε σήμερα και την διεκδικείτε; Δώστε μια σαφή απάντηση! Όλα τα άλλα είναι “άλλα λόγια να αγαπιόμαστε”!

Όσον αφορά τις σόδες, οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είστε ο πρώτος που δυσκολεύεται μαζί μου. Έχουν προσπαθήσει και άλλοι πριν από εσάς, με την ίδια δυσπεψία. Η αλήθεια δεν ήταν ποτέ εύπεπτη…”

Αφήστε μια απάντηση