Απ΄ ευθείας επικοινωνία Τσαμασλή στην πλαζ της Μηχανιώνας: “Θα κάνουμε την περιοχή ελκυστική” (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Απ΄ ευθείας επικοινωνία Τσαμασλή στην πλαζ της Μηχανιώνας: “Θα κάνουμε την περιοχή ελκυστική” (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Στην πλαζ της Μηχανιώνας βρέθηκε, όπως υποσχέθηκε, ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής, προκειμένου να έρθει σε απ΄ ευθείας επικοινωνία με τους πολίτες και να ανταλλάξει απόψεις μαζί τους, ώστε η περιοχή να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

Πράγματι, λίγο μετά τις 19:30, τον δήμαρχο περίμεναν κάποιοι πολίτες οι οποίοι του έθεσαν ορισμένα ζητήματα σχετικά με τα χόρτα, τα παραβάν, την άμμο, ακόμα και την ποιότητα του νερού! Μεταξύ αυτών και ο δημοτικός σύμβουλος, Αγγελος Σαμακοβλής, ο οποίος είχε, χθες, διαδικτυακό διάλογο για το θέμα με τον δήμαρχο, αλλά και απ΄ ευθείας (χαλαρή) αντιπαράθεση, διά ζώσης, το απόγευμα.

Ο κ. Τσαμασλής, τόνισε πως ότι μπορεί να γίνει στην παραλία, γίνεται και πως η προσπάθεια θα ενταθεί ακόμα περισσότερο, ώστε η πλαζ της Μηχανιώνας να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα.

Κοινή παραδοχή των παρισταμένων ήταν πως για πρώτη φορά στην πλαζ έρχονται τόσοι πολλοί άνθρωποι σε καθημερινή βάση, συνεπώς (όλοι αυτοί) κάτι καλό έχουν δει για να αποφασίζουν να κάνουν το μπάνιο τους εκεί.

Πέραν του κ. Σαμακοβλή (αρνήθηκε να φωτογραφηθεί), παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος, Ιωσήφ Μισαλέμης και ο πρόεδρος του Τοπικού της Μηχανιώνας, Θάνος Μακρίδης.

Δείτε τη δήλωση του δημάρχου στην κάμερα του BestCity.gr:

Αφήστε μια απάντηση