Αντίστροφη μέτρηση για την δίκη Παναγιωτόπουλου-Καταστρώνει το υπερασπιστικό του πλάνο από το σπίτι του, στους Ν. Επιβάτες

Αντίστροφη μέτρηση για την δίκη Παναγιωτόπουλου-Καταστρώνει το υπερασπιστικό του πλάνο από το σπίτι του, στους Ν. Επιβάτες

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρώτη δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ο γνωστός παρουσιαστής θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, προκειμένου να πέσει φως στις υποθέσεις revenge porn για τις οποίες κατηγορείται.

Στο μεταξύ η πρώτη κοπέλα που τον κατήγγειλε, στέλνοντάς τον στο εδώλιο του δικαστηρίου, έλυσε τη σιωπή της. Η 30χρονη, δύο 24ωρα πριν από τη διαδικασία, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, δήλωσε πως είναι αγχωμένη τόσο επειδή θα δει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο όσο και επειδή θα υπάρχουν δημοσιογράφοι.

Επίσης, μία από τις πρώην συντρόφους του παρουσιαστή θα καταθέσει αγωγή αποζημίωσης ύψους 200.000 ευρώ, για ηθική βλάβη, καθώς εξακολουθεί να τη διασύρει στο διαδίκτυο με βίντεό της.

Ο δικηγόρος της 28χρονης, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στον ΑΝΤ1 και δήλωσε: «Θα καταθέσει αγωγή αποζημίωσης για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί όπως μπορεί αυτή να προσδιοριστεί. Έστω σε οικονομικό επίπεδο. Θα είναι άνω των 200.000 ευρώ. Από εκεί και μετά, η ζημία είναι ανεπανόρθωτη, δεν καλύπτεται με το οικονομικό».

Ο ίδιος ο Παναγιωτόπουλος προετοιμάζει την υπερασπιστική του γραμμή από το σπίτι του, στους Ν. Επιβάτες, από το οποίο σπανίως βγαίνει.

Αφήστε μια απάντηση