Ανοιξε “μέτωπο” ο Τσιτσιπάς με Τζόκοβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανοιξε “μέτωπο” ο Τσιτσιπάς με Τζόκοβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)
Tennis - French Open - Roland Garros, Paris, France - October 9, 2020 Serbia's Novak Djokovic after winning his semi final match against Greece's Stefanos Tsitsipas REUTERS/Gonzalo Fuentes

Στην υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Σέρβος τενίστας κληρώθηκε κανονικά στο Australian Open, εν αναμονή της απόφασης του υπουργού Μετανάστευσης για το αν θα απελαθεί ή θα παραμείνει να αγωνιστεί στο πρώτο μεγάλο τουρνουά της χρονιάς. Ωστόσο αίσθηση προκαλούν οι αιχμές που άφησε για τον Τζόκοβιτς, ο πρωταθλητής μας Στέφανος Τσιτσιπάς σε συνέντευξή του.

Για πρώτη φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε θέση για την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς. Μιλώντας σε αγγλόφωνο κανάλι ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε αποστάσεις από τον 34χρονο Σέρβο παρά τις καλές σχέσεις που έχουν.

«Δεν πέρασε κανενός από το μυαλό να εμφανιστώ ανεμβολίαστος. Χρειάζεται θράσος να διακινδυνεύσεις ένα Grand Slam, φαίνεται όμως πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες του Australian Open ή των κυβερνήσεων», είπε ο Έλληνας τενίστας.

Ο Τζόκοβιτς συνεχίζει τις προπονήσεις εν όψει του Australian Open, εν αναμονή της απόφασης του υπουργού Μετανάστευσης Άλεξ Χοκ αν θα απελαθεί ή όχι. Μάλιστα ο κορυφαίος τενίστας του πλανήτη μπήκε στην κλήρωση, όπου θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο τον συμπατριώτη του Μιομίρ Κετσμάνοβιτς. Τα δεδομένα ως τώρα δείχνουν πως ο κίνδυνος απέλασης είναι μεγάλος, λόγω των πολλών παρατυπιών στα έγγραφα του Νόλε.

Νέες εικόνες βγήκαν στη δημοσιότητα, που δείχνουν τον Τζόκοβιτς να παρακολουθεί αγώνα μπάσκετ του Ερυθρού Αστέρα χωρίς να τηρεί τα μέτρα προστασίας. Οι φωνές για απέλαση του Σέρβου στην Αυστραλία πληθαίνουν.

Στο μεταξύ, ο Αυστραλός Μπέρναρντ Τόμικ που την ώρα του αγώνα κατήγγειλε ότι δε γίνονται μοριακά τεστ και πως ίσως έχει μολυνθεί από Covid, τελικά… δικαιώθηκε, καθώς είναι θετικός στον ιό και βρίσκεται σε καραντίνα.

Αφήστε μια απάντηση