Ανετος κι ωραίος ο Ποσειδώνας, 3-1 τον Πανθρακικό (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ανετος κι ωραίος ο Ποσειδώνας, 3-1 τον Πανθρακικό (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ανετος κι ωραίος ο Ποσειδώνας επιβλήθηκε με 3-1 του Πανθρακικού πιστοποιώντας την ανοδική του πορεία μετά και το μεσοβδόμαδο 1-2 του Ορφανίου.

Η ομάδα της Μηχανιώνας ήταν πολύ καλύτερη του “Πάνθρακα” ο οποίος δεν θύμησε σε τίποτα τις εποχές της Superleague…

Το συγκρότημα του Αγγελου Ζαζόπουλου, έχοντας την υποστήριξη πολυάριθμων φίλων του, έφτασε στο 3-0 χωρίς πρόβλημα, με τους Θρακιώτες απλά να μειώνουν στο τέλος σε 3-1.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό και σωρεία ευκαιριών εκατέρωθεν. Στο 2ο μόλις λεπτό ο Προύντσης εξαπέλυσε… κεραυνό μέσα από την μικρή περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα το σουτ του Δεληζάνου πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κασκαντάμη. Στο 8′ ο Τανζού έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στο δεύτερο μέρος ο Ποσειδώνας μπήκε «φουριόζος» στον αγωνιστικό χώρο και στο 47ο λεπτό ο Ξιφιλίνος με ωραία ενέργεια από τα αριστερά έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία για το 1-0. Στο 51′ ο Ξανθόπουλος ανατράπηκε από τον Καλογρανά μέσα στην περιοχή, με τον αρχηγό να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να διπλασιάζει τα τέρματα για τους «Ψαράδες».

Οι γηπεδούχοι ήταν απόλυτα κυριάρχοι σε εκείνο το χρονικό σημείο και στο 68′ ο Γκέσιος πρόσθεσε το όνομά του στην λίστα των σκόρερ, πλασάροντας από κοντά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ξανθόπουλου.

Επόμενη αγωνιστική την Κυριακή 11/12 κόντρα στον Θερμαϊκό Θέρμης στο Δημοτικό γήπεδο Μηχανιώνας.

Οι συνθέσεις:

Ποσειδών Μηχανιώνας (Ζαζόπουλος): Κυριακίδης, Δεληζάνος, Καλλίδης, Λαγόντζος, Ματθαίου (74′ Καλαμπάκας), Τεμερτζόγλου (74′ Κωστίκος), Προύντσης, Ταουσάνης (46′ Αλτιντζής), Ξιφιλίνος, Ξανθόπουλος (74′ Ντόκου), Γκέσιος.

Πανθρακικός (Μπαχαρίδης): Κασκαντάμης, Καλογρανάς (62′ Γκουτσίδης), Σιδηρόπουλος, Σαπνάρας, Χακάν Βελή Μεμέτ (62′ Κωσταρέλης), Σμάλης (80′ Φουρλατάρας), Βάσκος, Αντωνιάδης, Τανζού, Αρετάς, Ντίνας (62′ Μπαϋκαρά).

Δείτε σε βίντεο το πέναλτι με το οποίο ο Ξάνθόπουλος έγραψε στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου το 2-0…

Αφήστε μια απάντηση