Ανετος κι ωραίος ο Ποσειδώνας, 3-0 τον Αρη Πετεινού-Λευκή ισοπαλία στην Επανομή

Ανετος κι ωραίος ο Ποσειδώνας, 3-0 τον Αρη Πετεινού-Λευκή ισοπαλία στην Επανομή

Ανετος κι ωραίος ο Ποσειδώνας στην πρεμιέρα του 2024 επιβλήθηκε του Αρη Πετεινού με 3-0! Στο 30′ ο Τεμερτζόγλου, στο 60′ ο Καλίδης και στο 86′ ο Κωστίκος, σημείωσαν τα τρία γκολ της ομάδα της Μηχανιώνας η οποία με τη νίκη αυτή (4η διαδοχική στο πρωτάθλημα), βρίσκεται στην 6η θέση με 29 βαθμούς σε 17 παιχνίδια, στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Οι συνθέσεις:

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ (Ζαζόπουλος): Τεντζέρης, Νικολαΐδης, Λαγόντζος, Τόσκος, Καλλίδης, Κάκκο, Σαλιάρης, Κύζιλης, Τεμερτζόγλου, Μαρμαρίδης, Τσιπούρας. Επαιξαν και οι Ντόκου, Πάγκος, Τσαλουκίδης, Παπαδόπουλος και Κωστίκος.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Νεοφυτίδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης, Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος, Παυλίδης, Μελισσόπουλος, Τυριάκης, Τσέκος, Αλή, Αμανατίδης, Τουρνατζίδης. Επαιξαν και οι Σιδηρόπουλος και Κασίδης.

ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ, η Αναγέννηση έμεινε στο 0-0 με τον Νέστο Χρυσούπολης ο οποίος πέτυχε γκολ στο 70΄ με τον Σέα, γκολ το οποίο ακυρώθηκε σωστά.

Οι συνθέσεις:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Γ. Μπαλασάς): Κολέτσας, Νταντάμης, Ανδρεαδάκης, Γκαμάνης, Τσιοπανίδης, Ματθαίου, Ζουρνατζάκης, Κιλιντάρης, Μπόικα, Μπαλασάς Β., Μπαλασάς Κ. Επαιξαν και οι Λιάπης, Χαραλαμπίδης, Χαμοξάρας και Μεταξάς.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Κεχαγιάς): Μούτσα, Πανταζής, Σιδηρόπουλος, Κοτταρίδης, Κουκόλης, Γκατσολάρι, Μυφτάρι, Μπαρέττας, Ράνος, Τανζού, Σέα. Επαιξαν και οι Οκάν, Τορομανίδης και 75′ Μπατσαράς αντί Παντα