Ανεβαίνει και εξαπλώνεται η Skies Aviation Academy (BINTEO)

Ανεβαίνει και εξαπλώνεται η Skies Aviation Academy (BINTEO)

Βήματα συνεχώς μπροστά πραγματοποιεί η Skies Aviation Academy, η εταιρία εκπαίδευσης πιλότων, που εδρεύει στην Περαία και κάνει περήφανη την περιοχή μας σε ολόκληρο τον κόσμο!

Μαθητές από κάθε γωνιά της Γης έρχονται στην Skies, προκειμένου να γίνουν πιλότοι και να στελεχώσουν τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες της υφηλίου, κάνοντας πραγματικότητα τα όνειρά τους.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βλέπουμε την Skies να έχει εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον τομέα της. Εδώ δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια, είμαστε κοντά στον εκκολαπτόμενο πιλότο και κάνουμε τα πάντα αυτό το διάστημα της εκπαίδευσής του κοντά μας να είναι ουσιαστικό και δημιουργικό. Παράλληλα, προσφέρουμε ιδανικές συνθήκες πτήσης, κάτι ιδιαιτέρως ελκυστικό για τους σπουδαστές του εξωτερικού, καθώς δεν συναντούν τέτοιες συνθήκες στις πατρίδες τους”, λέει στο BestCity.gr ο ιδιοκτήτης της Skies, Πασχάλης Σαμαράς και συμπληρώνει:

“Τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα κάνουμε το μεγάλο άνοιγμα στην Βόρεια Ευρώπη συμμετέχοντας σε μια ειδική έκθεση στο Βερολίνο, ερχόμενοι ακόμα πιο κοντά στο πτητικό κέντρο. Η Skies μεγάλωσε και ανοίγει τα φτερά της!”, καταλήγει.

Παράλληλα, μεγαλώνει και η οικογένεια του στόλου της εταιρίας! Στην Skies Aviation Academy μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες είναι να προσφέρει εκπαίδευση υψηλής ποιότητας χωρίς περισπασμούς. Για τον λόγο αυτό, προστέθηκε ένα ακόμη αεροσκάφος στον στόλο, ώστε η πρόοδος της εκπαίδευσης να εξαρτηθεί μόνο από τις επιδόσεις του μαθητή και να μην επηρεαστεί από εξωτερικούς παράγοντες που σχετίζονται με τις συμφωνίες ενοικίασης στόλου.

Ο στόλος των 8 αεροσκαφών της Skies παρουσιάζει τα αεροσκάφη Piper, Tecnam, Cessna και Diamond DA42 καθώς και έναν προσομοιωτή ALX Alsim FNPTII που βρίσκεται σε μια σύγχρονη εγκατάσταση 1500m2, όλα αυτοιδιοκτήτη.

Αγκαλιάστε τους “Ουρανούς χωρίς όρια” και γίνε πιλότος χωρίς καθυστερήσεις!

Αφήστε μια απάντηση