Ανατροπή στη λίστα Τσαμασλή-Ανεβαίνει 4ος ο Ζαβέρκος (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Ανατροπή στη λίστα Τσαμασλή-Ανεβαίνει 4ος ο Ζαβέρκος (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Εντυπωσιακή ανατροπή προκύπτει στη λίστα κατάταξης του συνδυασμού του Γιώργου Τσαμασλή.

Πρόκειται για επίσημη αναγνώριση λαθών στα αποτελέσματα συγκεκριμένων εκλογικών τμημάτων τα οποία οδηγούν σε αλλαγή της σειράς κατάταξης των υποψηφίων.

Ο Αντώνης Ζαβέρκος, ανεβαίνει 4ος στο ψηφοδέλτιο της ενότητας Θερμαϊκού, εισπράττοντας ψήφους που δικαιούνταν και που ως…διά μαγείας δεν του είχαν πιστωθεί στην πρώτη καταμέτρηση.

Δείτε για παράδειγμα το παρακάτω έγγραφο από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου η πρόεδρος των Πρωτοδικών, Αθηνά Κουμούρη, διορθώνει 21 ψήφους οι οποίες αντί για τον κ. Ζαβέρκο, είχαν πιστωθεί στον κ. Δαράβαλη:

Υπάρχουν κι άλλα τέτοια παραδείγματα από άλλα 5 εκλογικά τμήματα και συνολικά πάνω από 104 “χαμένες ψήφοι” οι οποίες γυρνούν τώρα πανηγυρικά στον δικαιούχο τους, τον Αντώνη Ζαβέρκο, φτάνοντας στις 642 στο σύνολο.

Ομως, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα: Εδώ κάποιοι άνθρωποι ΔΕΝ έκαναν την δουλειά τους. Κορόϊδεψαν και αλλοίωσαν το εκλογικό αποτέλεσμα και για το λόγο αυτό ο κ. Ζαβέρκος προχωρά σε αγωγές και μηνύσεις, διότι πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη και αυτοί που δεν δούλεψαν σωστά (αν και πληρώθηκαν από το κράτος) να λογοδοτήσουν ενώπιον των αρμοδίων οργάνων.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε παρόμοιες προσφυγές στο εκλογοδικείο έχουν προβεί κι άλλοι υποψήφιοι από άλλους συνδυασμούς.

*Είναι χαρακτηριστικό πως το Πρωτοδικείο δεν έχει αναρτήσει ακόμη την επίσημη κατανομή των εδρών του κάθε συνδυασμού! Αραγε πως θα μπορέσει να γίνει η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου σε έναν μήνα από τώρα, όταν υπάρχουν τέτοιες εντυπωσιακές αλλαγές στους πίνακες των αποτελεσμάτων;

Αφήστε μια απάντηση